Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] pomocy

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, wchodze w link, ktory przeslali mi na maila i jest napisane:

This email has already been verified.

Potem wchodze na strone sie zalogowac i piszą, że te konto nie zostało zweryfikowane...

Opublikowano

Eh.. już nie wiem co robić.. Czemu mam takie problemy z założeniem konta. Założone jest, ale nie zweryfikowane, z resztą znacie mój problem

Opublikowano

Zapytam cię na jakiej poczcie masz maila ? Na o2 i wp idą długo ze wszystkiego maile aktywacyjne. To mówię ci od razu .

Sprawdzałeś w spamie ?

9368_gold.png

Opublikowano

Zapytam cię na jakiej poczcie masz maila ? Na o2 i wp idą długo ze wszystkiego maile aktywacyjne. To mówię ci od razu .

Sprawdzałeś w spamie ?

Mam na o2, ten mail już wczoraj mi wysłali, w nim był link, wchodze w niego, a tam nagle piszą, że nie mogę zweryfikować konta.

Dać wam screeny?

Opublikowano

Ok opiszę całą sytuacje jak było:

O jej! Wkońcu udało mi się założyć konto, po tych wielu błędach!

Wejde na maila je zweryfikować!

Szczęśliwy ja wszedłem sprawdzić maila,

1373202028-U898488.png

przyszedł do mnie ten z weryfikacją.

O! Link. Wejde w niego i będę mógł lamić w CA!!!

COOOO??????? WTF?

1373201729-U898488.png

Ja myśląc, że to nic poważnego wszedłem na strone się normalnie zalogować, jakby nigdy nic. I co do mnie piszą?

A no to:

1373201921-U898488.png

Opublikowano

LOL, ale jestem głupi. Spójrzcie na tego screena, który nie jest w spoilerze.. 22 GRUDZIEŃ 2012 roku..

Po prostu do mnie jeszcze nie doszedł, spróbuje wysłać jeszcze raz, ale wątpie, żeby to coś dało, bo już tak chyba robiłem

Opublikowano

LOL, ale jestem głupi. Spójrzcie na tego screena, który nie jest w spoilerze.. 22 GRUDZIEŃ 2012 roku..

Po prostu do mnie jeszcze nie doszedł, spróbuje wysłać jeszcze raz, ale wątpie, żeby to coś dało, bo już tak chyba robiłem

Czyli najprawdopodobniej nie doszedł ci email aktywacyjny. Podziękuj dla o2. bo na tą pocztę gówno jaki link aktywacyjny przychodzi. Radziłbym ci przenieść się na Gmaila. Tam nie będziesz czekał dłużej niż minutę

9368_gold.png

Opublikowano

Czyli najprawdopodobniej nie doszedł ci email aktywacyjny. Podziękuj dla o2. bo na tą pocztę gówno jaki link aktywacyjny przychodzi. Radziłbym ci przenieść się na Gmaila. Tam nie będziesz czekał dłużej niż minutę

Tyle, że na gmailu rzekomo już robiłem konto.. Nie wiem, sprawdze

#edit

wpisuje swojego gmaila

i jest napisane:

Your e-mail address is already registered. Please try another e-mail address.

a ja wcale nie zakładałem konta do combata na gmailu

Opublikowano

Jasno jest napisane, że twój adres email jest już zarejestrowany .

A ja jasno stwierdzam, że to jest nieprawda, nawet sprawdziłem 300 wiadomości, żadna nie była od nexona

Opublikowano

A ja jasno stwierdzam, że to jest nieprawda, nawet sprawdziłem 300 wiadomości, żadna nie była od nexona

Coś się spierdoliło i polecam ci zrobić jeszcze jednego maila i na nim założyć konto.

Mail 30 sekund, postać 30 sekund. W minutę się uwiniesz

Chyba, że wolisz czekać tydzień na odpowiedź z supportu.

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...