Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LAGI

dakominek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lecę sobie prosto i nagle wywala mnie nie wiadomo gdzie. Raz nie wiem jakim cudem zmienił samolot tor lotu. Raz gdy leciałem kilkadziesiąt metrów nad wodą, wpadł do niej!

Moglibyście mi napisać jak pozbyć się TYCH IRYTUJĄCYCH LAGÓW POZBYĆ?

2 tygodnie temu gdy wróciłem po przerwie tych lagów nie było, teraz nie dawno tak się zepsuło.

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne bo przez to gra po prostu się zacina, a samolot leci gdzie chce. Lub zainstalowałeś jakieś programy które obciążają komputer i po prostu nie możesz komfortowo grać.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Mocno spadła optymalizacja gry po ostatnim patchu, niestety. Miejmy nadzieję,że to poprawią. Zostaje Ci zadbać o dobre ustawienia i ewentualnie wspomóc się programami przyśpieszającymi komputer.

Opublikowano

Zmniejsz ustawienia graficzne bo przez to gra po prostu się zacina, a samolot leci gdzie chce. Lub zainstalowałeś jakieś programy które obciążają komputer i po prostu nie możesz komfortowo grać.

Programy w sensie inne gry?

Gdzie można zmienić ustawienia graficzne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...