Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Język

Isei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was takie pytanie- Czy ta gra jest już w języku polskim czy dopiero będzie niedługo? Jeszcze tego nie ściągnąłem więc nie wiem :P

l9WHU.png

Opublikowano

Częściowo jest, większość napisów jest w języku polskim (misje, niektóre przedmioty, interfejs). Dialogi w małej ilości ale też są przetlumaczone. Da się grać ;]

Opublikowano

Gra jest już częściowo w języku polskim. Ja mam 15lv i jak na razie wszystkie questy mam po polsku.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Co do języku to mam pytanie, bo ściągnąłem grę i przerzuciłem pendrivem grę kumplowi i on ma po angielsku a ja po polsku, nigdzie w opcjach nie znalazł opcji zmiany języka. Da się zmienić język czy trzeba grę ściągnąć jeszcze raz?

Opublikowano

Co do języku to mam pytanie, bo ściągnąłem grę i przerzuciłem pendrivem grę kumplowi i on ma po angielsku a ja po polsku, nigdzie w opcjach nie znalazł opcji zmiany języka. Da się zmienić język czy trzeba grę ściągnąć jeszcze raz?

Po odpaleniu launchera, w prawym górnym rogu można zmienić język.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...