Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rekrutacja] Serwer Dark Age - Mroczne Wieki szuka ludzi do ekipy

miko150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekipa nowego serwera RP/Survival Dark Age otwiera nabór!
Weź razem z nami udział w tworzeniu czegoś nowego i unikalnego. Dark Age nie bedzie kolejnym szarym serwerkiem survival/frakcje. Serwer będzie osadzony w "mrocznych wiekach" czyli średniowieczu. Planujemy stworzyć prawdziwą ekonomie, unikalne przedmioty, walki o terytorium i wiele więcej.

Jako admin miałem już wcześniej serwery w Minecrafcie więc myslę że nie brak mi doświadzcenia. Serwer stawiam na co najmniej kilka miesięcy, zaczynając od 40 slotów (później może iść w góre).

Poszukujemy do naszej ekipy:
Pluginera (otherdrops, permissions, world guard, i inne popularne pluginy trzeba znać)
Budowniczych (wymagana kreatywność i pomysły na średniowieczne konstrukcje)
Modów (zostaną na nich wybrani najlepiej sprawujący się członkowie ekipy więc NIE ZGŁASZAJCIE się na moda)

Aplikacje składajcie na pw :)
Rozpatrzymy wszystkie, osoby które spelniają wymagania zaprosimy na rozmowe na skype.

Poza powyższymi wymaganimi wymagany jest mikrofon oraz skype!

W aplikacje podaj swój Nick, Wiek, Skype i napisz czemu nadajesz sie do ekipy twoim zdaniem

***nie jestem adminem, jednak jestem w ekipie i mam pozwolenie na taką publikacje!***

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...