Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyprzedaż

qba135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam ok. 5.800 boostów i zastanawiam się czy coś sobie kupić z wyprzedaży czy poczekać na następną . W tej chwili nic ciekawego nie widzę, a miałem chęć na Nismo ale przepadła już ta oferta.

Opublikowano

Czekałem na taką wyprzedaż. Szkoda, że jest akurat, gdy Boostów nie mam.

Z niej najbardziej polecam Ci BMW M1 Procar [1971] (3360SB) - fantastyczne auto, mega prowadzenie, przyśpieszenie, nitro, wygląd, w ogóle łał. :)

Opublikowano

No właśnie wygląd ;/ mi nie przypada do gustu , chyba poczekam do następnej wyprzedaży o ile mnie nie zbanują xD

Opublikowano

Czekałem na taką wyprzedaż. Szkoda, że jest akurat, gdy Boostów nie mam.

Z niej najbardziej polecam Ci BMW M1 Procar [1971] (3360SB) - fantastyczne auto, mega prowadzenie, przyśpieszenie, nitro, wygląd, w ogóle łał. :)

jest ta wyprzedaż?? bo miałem zamiar kupywać te bmw+porsche w zestawie za 5.800 boostów

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

A no jest fajna wyprzedaż, szkoda, że nie ma Jaguara, bo wygląd to on ma. :D BMW mi się podoba, 1979 - mmm. Dokładnie ten pakiet (Art Director) kosztuje 5600SB, jakby sposób na SB działał to... <3
qba135 dlaczego mieliby Cię zbanować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...