Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wbijanie lvl a itemshop

DawcaPigulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy da się wbić 40 lvl i mieć pro itemki bez wydawania złotówek na mm? skąd zarobić dużo MM bo mam 18 lvl a itemki takie do dupy ze praktycznie padam na 2 strzały... mam 2 legendarne itemy ale nie moge ich zidentyfikować bo nie stać mnie na kryształy...

da radę przejść gre i wbić 40lvl samemu czy raczej ciężko? dziś byłem na bossie w krypcie króla i padłem na strzała od bossa xD a sam nic mu prawie nie zabrałem on mi za 700 a ja miałem 200hp nie wykonalne ...

w grze jest jakiś depozyt?

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Ehh po pierwsze Kim grasz, po 2 sam sobie odpowiedziales poszedles na BOSA na takim lvlu to sie dziwie ze padles na hita a nie na samo zobaczenie jego.

Jezeli chodzi o reszte

-Tak da sie wbić 40 lvl i miec pro itemki bez wydawania złotowki jestem żywym przykładem. [ teraz doszły lepszy bony oraz zaraz dojda nowe tereny nowe lvl cap 45 i chyba 1 nowy bon wiec trzeba będzie znowu zbierac na nowe itemki ale sie da, dlugo ale sie da ]

-do 40 lvla nie identyfikuj legendarnych dopiero na 40 lvl sie oplaca a nadzwyczajne [ fiolet po 26 lvlu i to też bez rozpedu ]

- samemu dasz rade wbic 40 lvl lecz od 37 lvl i map volcan + trzeba mocno sie gimnastykowac [ na 40 lvlu juz sam nic nie zrobisz musisz miec grupe minimum 4 osobowa ]

- jeżeli mialeś 200 hp na 17 lvlu zakladam ze jestes magiem magiem jest najlatwiej tego bosa ubic wystarczy teleportowac sie w momencie gdzy chce zadać cios [ skill na 9 lv ] troche gimnastyki 7 min straconego zycia i boss ubity.

- ogólnie można sobie kupić premke [ juz nie pamietam za ile ] i premka pozwala ci odkrywac wszystkie itemeczki prawie ladnie oszczedzasz kryształow.

- ogólnie jeżeli masz 17 lvl i nie ogarniasz Teleportacja + zamrożenie to musisz podrasować skila magiem bo dalej nie dasz sobie rady wgl ... mag to nie wojownik co bierze na klate 10 potworkow to akrobata i dystansowiec.

76561198013232167.png

Opublikowano

gram łuczniczka, boss miał 17 lvl ale z 7 minut to ja przed nim tylko uciekałem ;p więc nie rozwale go napewno :D rzucałem tą siatką potem jakaś ta ognista strzała z 3 razy i może tak z 10 razy i 1% hp mu spadł xD

a gdzie tą premke kupić

chciałby ktoś wspólnie pograć ?:D

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

premke kupujesz w itemshopie niepamietam juz ceny ale dość sporo zlotowek kosztuje

co do bosa to da rade sie go pokonac ^^ lucznik najpierw urzywa normalnego strzala [ wtedy przeciwnik jest cos ala "zaznaczony" i z ognistej jest owiele wiekszy dmg ] wystarczy sie gimnastykowac a go ubijesz lecz najlepiej isc tam z kims jeszcze a co do grania razem to polecam ci forum drakensanga jest tam specjalny dzial gdzie można szukam ludzi do wspolnej zabawy zreszta tutaj chyba na mpc też taki wątek powstał ...

76561198013232167.png

Opublikowano

czy da się wbić 40 lvl i mieć pro itemki bez wydawania złotówek na mm? skąd zarobić dużo MM bo mam 18 lvl

co do 40 lvl bez złotówek oczywiście da się wbić np. ja :) osobiście do 30 lvl grałem sam później z pomocą kolegów/koleżanek biłem herolda później sirgisa a na końcu gorge. Kwestia MM to także fart ja np. wczoraj grając 2 godziny zdobyłem więcej niż przez ostatnie 3/4 dni. Ja osobiście chodze po międzyświatach i tam ładne sumy MM i kp lecą choć przed akt. 104 miałem trick na kp, ale nie wiem jakim cudem BP go odkryło i już go nie ma. Premium kosztuje 27 zł.

Opublikowano

to niech mnie dupe cmoknął, więc jak mówicie żeby tylko zielone i niebieskie itemy narazie identyfikować? a unikaty na 40? tylko troszke lipa mam jeden na 2lvl więc bez sensu na 40lvl ...

Opublikowano

tak do 30 lvla tylko zielen i niebieskie

od 33 lvla chodzi sie na sigiego juz i z niego dropisz cały set fioletowych i to ci starcza do 40 lvla .... [ set na 34-36 robisz ]

z wczesniejszych bosow [ arahna, herold ] dropia unikaty [ ala legendy lecz o niebo lepsze ] możesz też chodzic na te bosiki i dropnac bron i tarcze [ nie wiem co leci z nich na luka :P ]

A co do HP jezeli naprawde na 17 lvlu masz 200 HP to ty pkt nie rozdawaleś i nawet jest to niemozliwe by przejsc przez grote z tyloma HP ... na 17 lvlu w podstawie [same pkt rozdane] luk ma okolo 650HP + itemki zielone i niebieskie wiec powinno byc jakieś 800 ..

Z dziennych misji bierz tylko wiedze bo reszy sie nie oplaca [ na tym 35 lvlu mozesz brac na fioletowe itemki bys niemusial tyle razy na sigiego chodzic ]

Wczesniej mozesz tylko z fioletowych identyfikowac bron i tarcze gdzies kolo 23+ lvla bo teraz w nich sa fajne bonusy ale reszty sie nie oplaca jezeli nie chcesz wydac troszke zlotowek a chcesz szybko fajne itemki

76561198013232167.png

Opublikowano

wlasnie dzis troche itemków porobiłem i mam ok 700hp byłem w komnacie zrobiłem wszystkie misje tylko temu królowi na H coś nie dałem rady, biłem go bilem do połowy hp i po nagle się zawrócił na swój spawn :D innym razem go zabije :) a pkt o co chodzi rozdawac? pod N mam 18 w pierwszej tabelce, w drugiej mam 40 cos wiedzy ale nie moge jeszcze rozdać ani 1 pkt a w ostatnie chyba 6-7 pkt tych takich koron :D jak tą wiedze i korony zdobywć?

Opublikowano

Z premium możesz odkrywać ulepszone, magiczne, nadzwyczajne itemy. Co do eq na 40 lvl polecam pierw zrobić all questy amona potem można chodzić na bosy hard i tam zdobywasz całe eq, legend nie opłaca się robić bo robisz je w ciemno. Na 1 drzewku punkt dostajesz za lvl, Po prostu klikasz na ten + co jest potem wybierasz dane umiejętności , 2 drzewko to starożytna wiedza ją zdobywasz z codziennych wyzwać po 250 sztuk, lub po 1 sztuce które dropia z mobów, 3 drzewko to poważanie na dany punkt musisz uzbierać dana liczbę odznak ;>1 punkt do 1% więcej obrażeń na innych graczach + do tego 1 % redukcji szkód które na tobie wyrządzają

.yEhug2B.jpg?1?5374

Po przydzieleniu punktów wybierasz umiejętności np. jak na tym obrazku ;>

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

jeszcze 2 pytanka, lepiej chodzić z krótkim łukiem czy długim? lepiej mieć same strzały czy strzały z taką tarczą, co najlepiej kupować za mm? bo mam już 700 i troche kusi :D

Opublikowano

Zależy jak się lubi długi ma duży dmg ale jest wolny, krótki ma mniejszy dmg ale jest o wiele szybszy ;> Mając kołczan masz większy dmg i większa szansę na krytyki, Chodząc z tarczą masz większą blokadę na dmg otrzymywane ale masz już mniejszy dmg i kryty ;>, Co do MM nie ma czego kupować jedynie na powiedzmy na 40 lvl z kompletnym eq zbierać na kamienie ;>

A i taka rada nie wbijaj szybko 40 lvl wbij z 30 stań na nim i chodź na arenę bo wtedy nie ma takich trudnych przeciwników, a jak wbijesz 40 lvl to głównie będziesz trafiać na samych stetników z pro eq ;>

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

teraz dostaje w dupe od magów 2 lvl mniejszych o_O myśle żeby maga albo wojownika zrobić bo od każdego w pvp dostaje ... do czego są odłamki sfery? i do czego służy jakis zwykly wlos nadebnej dziewicy

Opublikowano

Każda postać jest dobra tylko wystarczy nauczyć się nią grać a lvl to nie wszystko zważ uwagę jaką mają range w pvp, 22 lipca będzie event Full moon, bp dało teraz nową mapę gdzie można otrzymać zwój który uszlachetnia twoja esencje o srebro, która się przyda na tym evencie. W mieście stoi zleceniodawca Thabo u niego przyjmujesz misje w której musisz zdobyć 5x odłamki sfery, za nie otrzymujesz 1 zwój by móc się teleportować na tą nową mapę Varhlom. To jest 1 z 4 części z których składasz pałkę którą możesz przywołać peta taką wróżkę.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

jeszcze o depo spytam bo widze jakąś skrzynke na mapie ale jak klikam na gościa to nic nie ma, jest mozliwosc przechowywania itemow gdzies? :D sorki ze tak pytam zamiast wszystko w 1 kupę zebrać ale co chwila cooś nowego mnie zaskakuje;p

Opublikowano

Do tego będziesz mieć dostęp kiedy będziesz mieć 10 punktów w prastarej wiedzy

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jeszcze 2 pytanka, lepiej chodzić z krótkim łukiem czy długim? lepiej mieć same strzały czy strzały z taką tarczą, co najlepiej kupować za mm? bo mam już 700 i troche kusi :D

weź krutki łuk i kolczan bo w kolczanie masz duża szansa na kryta a ja mam strażnika na 26 lvl i 246% krytycznych szkód a mój mag na

37 lvl ma tylko 228%.Wniosek strażnicy mają dużego kryta a mając kolczan będziesz mieć większą szanse na kryta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...