Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedłużenie umowy w Orange

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, mam telefon w orange mix 59zł, umowa kończy mi się 03.11.2013 więc jeszcze kilka miesięcy, wiem tyle że w salonie można przedłużyć umowę 90 dni przed, lecz na stronie orange.pl podobno można przedłużyć wcześniej i tu pojawia się moje pytanie jest jest to dni, słyszałem różne wersje że 105 dni że 120 dni, 110 dni i nie wiem. I drugie pytanie, jeżeli chce obniżyć miesięczny abonament z 59zł na 39zł to muszę czekać do końca umowy czy tak jak w moim pierwszym pytaniu?

Pozdrawiam

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

3 miesiące przed zakończeniem umowy możesz przedłużyć. I w takim terminie zapewne dostaniesz dobrą ofertę. Jestem około 15 lat w orange i wiem co mówię :) Jeszcze pamiętam jak się Idea nazywali :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja polecam nju mobile (podlega pod orange), jeżeli nie bierzesz telefonu to masz max 57 zł... Bardzo ciekawa oferta i godna polecenia ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

3 miesiące przed zakończeniem umowy możesz przedłużyć. I w takim terminie zapewne dostaniesz dobrą ofertę. Jestem około 15 lat w orange i wiem co mówię :) Jeszcze pamiętam jak się Idea nazywali :)

Więc mam rozumieć że lepiej poczekać do 3 miesięcy do końca umowy i wtedy będzie lepsza oferta(głównie chodzi mi o telefon)

Opublikowano

nie przedłużaj z orange , teraz to banda złodziei itd.

Rozwiń trochę swoją wypowiedź, dlaczego?

Opublikowano

Potwierdzam , nie polecam Orange . Chciałem przedłużyć umowe , a oni mi dali 2 ! Płaciłem podwójnie ale udało mi się zerwać tą umowe bez żadnych strat . Jeśli chcesz obniżyc abonament to wydaje mi się , że da rade przed upływem czasu umowy . (Przed 90 dniami czy ileś tam ) >.<

?????

Opublikowano

Także nie polecam Ci Orange , miałem od nich kiedyś internet , gdy dali mi na 7 dni próbny aby wypróbować to działał elegancko prędkość ściągania była nawet 1mb/s , ping miałem po 9/10. Po tych 7 dniach podpisałem umowę to nagle prędkość ściągania spadła do 170kb/s a ping do 75/90 ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Także nie polecam Ci Orange , miałem od nich kiedyś internet , gdy dali mi na 7 dni próbny aby wypróbować to działał elegancko prędkość ściągania była nawet 1mb/s , ping miałem po 9/10. Po tych 7 dniach podpisałem umowę to nagle prędkość ściągania spadła do 170kb/s a ping do 75/90 ...

No ale twój post jest nie na temat bo ja nie pytałem czy mi polecacie tylko o szczegóły przedłużania umowy

Opublikowano

Zadzwoń na infolinie.

Najlepiej sobie zadzwonić, bo w przeciwieństwie do salonu orange tam Ci wszystko po kolei wyjaśnią, a w salonie to różnie bywa ...( wiem co piszę)

+ Jak dzwonisz na infolinie zawsze mogą Ci zaproponować jakieś fajne oferty :) Moja mama dzwoniąc na infolinie i biorąc telefon na abonament 39 zł dostała rabat 10 zł i płaci 29 zł za abonament w cenie 39 ;d (... ale zakręciłem :D). Później dodała nowy numer i na nowym numerze także dostała tą zniżkę.

Ogólnie to wygrała telefon na jakimś konkursie z numerem z orange i teraz ma bardzo fajne oferty + gdy dodaje numer to te numery także je mają.

Opublikowano

nie dzwoni sie czy chodzi pytac o oferte na przedłużenie abonamentu ! najpierw trzeba złożyć rezygnację z abonamentu, wtedy sami do ciebie zadzwonią z lepszymi propozycjami.

ja tak odebrałem

- nowy telefon do abonamentu

+ drugi tylko sam telefon za złotówkę bez abonamentów czy kart ( badziewie zwykłe ale jest )

- na dodatek obniżenie abonamentu o 10 zł + pakiet 1000 SMS

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...