Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Nowe flagi imperium.

Total_SpiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przedstawiam wam dzisiaj "Nowe flagi królestw" (2 flagi, do 2 królestw - niekoniecznie starych)

Flagi są mojego autorstwa, prawa należą do mnie i do serwera Xenit (powstaje w utajeniu).

Tutaj zamieszczam SS'y flag:

7nmb29.jpgi77vw2.jpg

Download:

Tutaj znajdują się pliki .PSD i .PNG

http://speedy.sh/uka8p/Flagi.rar

Skan:

[0/47]

https://www.virustotal.com/pl/file/71edf53db6f16e1843b135b55aea8c9a140155af3db4802d5da498efbc18be4e/analysis/1373138950/

Jeszcze raz zaznaczam iż prawa autorskie należą do mnie oraz serwera i zabraniam sobie publikowania tej zawartości bez mojej zgody.

PS.: Przy niebieskiej fladze na dole jest biały kolor, poprawię jutro / dzisiaj w nocy

Opublikowano

"Jeszcze raz zaznaczam iż prawa autorskie należą do mnie oraz serwera i zabraniam sobie publikowania tej zawartości bez mojej zgody."

Czyli jeśli chce sobie to wgrać do klienta to muszę Cię pytać o zgodę? Więc po co to upubliczniasz ? :P

@Topic

Więcej takich prac bym poprosił, mógł byś się również pokusić i zrobić nowy interface, tylko proszę nie rób znaczków GM bo już kolejnego tematu z takim czymś nie zniosę za dużo ich jest :)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Zmieniłeś kolor gotowej flagi i dałeś brusha. Nic ciekawego i chujowe pozdrawiam.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@Goooogle

Ja nie wyciągnąłem tych flag z clienta / plików, robiłem je sam.. Tak więc nie wiem dlaczego takie prośby kierujesz pod moim adresem.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...