Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W co sie zaopatrzyć?

ArnoldzikBoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj dobiłem kilka lvli i mam 24 poziom.

Jest pewna misja w pewnym miejscu (nie pamiętam nazwy) ale jest tam do pokonania olbrzym, a wokół niego pełno orków. Mapa jest ciemna, wręcz ponura ale taka niebieskawa. Jest to tak jakby opuszczone miasto - podałbym nazwę ale nie chce mi się logować do gry i iść znowu tam by paść xD. Te orki nie są takie jak na tym podwoziu czy jak to jest tam zwało na niższe lvle. Mają one ~20lvl

Bo tak : poszedłem z 10 potkami na życie i nie starczyło. Nie mam pojęcia jaki ekwipunek zakładać by przeżyć szarże ponad 20 potworów na raz.

JESTEM ŁOTRZYKIEM CZŁOWIEK.

Próbowałem różne strategie np atakować z daleka jednego potwora ale zawsze przyłaziły wszystkie wraz z tym bossem. Nawet nie wiem jak on się nazywa bo ta misja jest po niemiecku -.-

Zawsze szedłem z kompanem, którego dostałem w misji jakiejś czy tam kupiłem - nie pamiętam.

A temat ma mi posłużyć temu, aby się dowiedzieć :

- Jak pokonać ponad 20 potworów na raz takim łotrzykiem, który ma sztylety tylko ~90-100atak. Jest to ciężkie bo mój ten kompan pada po tym jak zabije połowę z nich.

Mam bardzo różne zbroje, sztylety, paski - ale kwestia co mam założyć.

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

Musiz założyc cały ekwipunek na swój level, przygotować się z 20 miksturami leczenia ( tyle powinno wystarczyć ), towarzysza kleryka powinieneś mieć, i taktyka jest łatwa podchodzisz do mobów na stealh i zabijasz, potem jak znów ci się załaduje stealh to znów niewidzialność i atak. Tak powinieneś dać radę ;)

Opublikowano

No ale jak stealth użyję to oni mi zatłuką towarzysza. A można go nauczyć tej umiejętności? bo przyznam, że to było męczące jak byłem w tej zatoce gdzie byli tak jakby "piraci" czyli łucznicy, myśliwi bo chciałem ich ominąć na niewidzialności to mój kompan ich przywlókł xD.

A swoją drogą to zauważyłem, że za questy dostaje od 15lvla strasznie dużo expa.. no w 3 godziny jakoś to wbiłem właśnie 24lvl to może wiecie ile mi zajmie wbijanie tego 60lvla ? ;d

Tylko w sumie to ciężko przewidzieć bo niektóre misje są po niemiecku i nie wiem co mam robić.. niby mam tą pomoc "Z", że prowadzi mnie do celu ale to i tak lipa :P

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

No ale jak stealth użyję to oni mi zatłuką towarzysza. A można go nauczyć tej umiejętności? bo przyznam, że to było męczące jak byłem w tej zatoce gdzie byli tak jakby "piraci" czyli łucznicy, myśliwi bo chciałem ich ominąć na niewidzialności to mój kompan ich przywlókł xD.

A swoją drogą to zauważyłem, że za questy dostaje od 15lvla strasznie dużo expa.. no w 3 godziny jakoś to wbiłem właśnie 24lvl to może wiecie ile mi zajmie wbijanie tego 60lvla ? ;d

Tylko w sumie to ciężko przewidzieć bo niektóre misje są po niemiecku i nie wiem co mam robić.. niby mam tą pomoc "Z", że prowadzi mnie do celu ale to i tak lipa :P

Musisz mieć cały ekwipunek założony tak jak napisałem, powinieneś dać radę, jak naprawdę trudno ci przejść możesz z kimś w drużynie wykonać questa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...