Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Simpleregionmarket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pare pytan

1.Jak zrobic tabliczke na sprzedaz w pluginie Simpleregionmarket aby ona byla na okreslony czas np

500zl na 3 dni

Jak to ustawic po kolei wiem ze niektore sposoby z neta nie dzialaja wiec prosze o aktualny sposob.

2.Jak zrobic w SRM aby gracz wpisywal komende a plugin sam wyszukiwal mu wolna dzialke?

Opublikowano

1.

rentSign.png

Druga linijka to nazwa regionu który masz zamiar dać na określony czas

Trzecie linijka to Koszt:Czas (W Twoim wypadku 500:3d)

Czwarta linijka sama się zmieni jak ktos wynajmie kuboid

2.

Komenda: /srm gs

sygnaturka2.png

Opublikowano

Aha dzieki a co to 2 pytania ustawilem dzialke SRM i wpisalem /srm gs i nie wyszukalo mi tej dzialki.Czy trzeba najpierw ustawic jakas komenda wyszukanie tej dzialki ?(czyli zeby dzialalo /srm gs najpierw trzeba cos ustawic jakas inna komende ?)

Opublikowano

Aha dzieki a co to 2 pytania ustawilem dzialke SRM i wpisalem /srm gs i nie wyszukalo mi tej dzialki.Czy trzeba najpierw ustawic jakas komenda wyszukanie tej dzialki ?(czyli zeby dzialalo /srm gs najpierw trzeba cos ustawic jakas inna komende ?)

Z tego co widzę w komendach na stronie autora plugina to właśnie taka komenda powinna teleportować od razu do wolnej działki.

sygnaturka2.png

Opublikowano

Sam niewiem wpisalem /srm gs i nie wyszukalo mi jej moze trzeba cos innego ustawic sam niewiem.Ale pisalo cos NOT FOUND ze nie mozna znalezc czegos mi sie wydaje ze trzeba najpierw cos przed tym ustawic ma ktos jakas propozycje ?

Opublikowano

Zrobilem 1 dzialke ale pisalo mi CANT FIND ANY FREE REGION(jakby zadnego regionu nie bylo w poblizu)ale gdy zakupilem dzialke i wpisalem /srm tp [nazwacuba] tepnelo mnie do mojej dzialki.Jak dzialka nie jest zakupiona to nie tp wie ktos o co chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...