Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem , a mianowicie parę dni temu naszła mnie ochota na pogranie w coś na kierownicy.

Posiadam takowe 2 kierownice niestety jedna jest stara i ma wejście gamestar (czy coś takiego) którego mój komputer nie posiada, ponieważ jest to stare wejście którego nowe komputery już nie posiadają.

A druga kierownica niejaka ''MT174 Le Mans Racing'' Poniżej zamieszczam zdjęcie tej kierownicy

To jest ukryta treść, proszę

nie wiem czemu nie działa.

Gdy podłączam do komputera zaczyna świecić się niebieska dioda ta na środku kierownicy i kierownica ciągle wibruje

A w komputerze pomimo zainstalowanych sterowników wyskakuje taki błąd

To jest ukryta treść, proszę

Tutaj moje pytanie wiecie może dlaczego tak się dzieje jakieś rady dotyczące tego problem z góry thx oczywiście będzie 5 za pomoc :>

Opublikowano

Albo zle sterowniki(racze potrzebny bedzie jakis plik *.ini zeby w ogole komp orzpoznal ze podlaczasz kierownice) albo moze byc uszkodzona technicznie, kabel naprawic latwo ale jak cos w srodku to juz gorzej.

@DOWN

To albo kabel albo czujniki w kierownicy padly.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Teraz mam inny problem a mianowicie rozebrałem kierownice podociskalem kable i gdy podłączam do komputera niby wykrywa kierownice pisze ze podłączona itp ale gdy wciskam kalibracje i skręcam prawo/lewo itp to nic się nie dzieje ten ''Krzyżyk'' który powinien się ruszać wraz z skrętem kierownicy nie rusza się a gdy wciskam przyciski na kierownicy również się nie podświetlają ;/

Czekam na dalsze pomoce oczywiście nagrodzone 5