Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2ModPL czarny ekran

moyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z modem na PL'u. Otóż pierwsze logowanie jest w porządku. Problem następuje gdy chce zmienić postać lub przelogować się na inne CH, wtedy w okienku wybór postaci pojawia się rozmazane tlo / migające i jak wybiorę postać to następuje czarny ekran. Jest to bardzo wkurzające gdyż muszę za każdym razem od nowa włączać moda. Dodam, że grając normalnie na kliencie czystym bez moda ten problem nie występuje. Szukałem już podobnych tematów i od razu mówię, kartę graficzną mam dobrą, sterowniki najnowsze ( na starszych też próbowalem), framework jest zaktualizowany, microsoft visual c++ także. Internet także jest dobry (10mb). Naprawdę już nie mam pojęcia co może być przyczyną. Próbowałem sposobu z koniem ctrl+h i nie działa.

Z góry dziękuję.

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

Jeśli masz włączone jakieś funkcje w hackbar to je wyłączaj też tak mam jak coś zostawie np sh, peleryne itp

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

przed relogiem mam wylaczyć?

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...