Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Misje 1-8

Shevox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zacząłem dzisiaj grać w WoT. Dowiedziałem się z pewnego poradnika, że w WoT istnieje 8 misji. Jak je wykonać? Nie wiem, jak je uaktywnić..

Opublikowano

Jakie misje? mi nic o nich nie wiadomo... wchodzisz i sie napierdylasz z graczami

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

No misje... Czytałem poradnik i tam było napisane, że jest jakieś 8 misji i nagrodą jest premium tank..

Był samouczek z 8 misjami kiedyś i dostawało się premium tanka IV tieru z miejscem w garażu.

Opublikowano

Był samouczek z 8 misjami kiedyś i dostawało się premium tanka IV tieru z miejscem w garażu.

Był. Czyli już się nie dostaje? ;/

Opublikowano

To był ten M3 Light (M3 Stuart w ruskich barwach). To on nie był przypadkiem III tierem?

Opublikowano

M3 był za jakiś kod z tego co pamiętam psikus ;]

Opublikowano

Obecnie też jest samouczek, ale chyba tylko trochę free expa i kredyty, o ile się nie myle ?

Opublikowano

Obecnie też jest samouczek, ale chyba tylko trochę free expa i kredyty, o ile się nie myle ?

Tak masz napisane jak najedziesz na to ile dostaniesz.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...