Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Vanish

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Vanishem po wpisaniu komendy /vanish zamiast całkowicie zniknąć dostaje efekt mikstury niewidzialności i co przez to się dzieje inni mogą mnie zobaczyć bo tych bąbelkach które są efektem mikstury oraz po tym że trzymam jakiś blok lub mam założoną zbroję!

Co jest zawsze na vanishu byłem niewykrywalny teraz mam z tym problem Zaznaczam że nie zrobiło mi się to samo! Tzn ten serwer to nie ten sam co wcześniej a pliki do tego wziąłem z neta bo nie chciało mi bawić a to jest tylko do budowy i trolowania hehehe

Pluginy to

World Edit

World Guard

Essentials (cały)

I chyba jeszcze był EpicBOsss

Cześć...

Opublikowano

Też tak mam; ( to teraz jest głupie nie powinno tak być ale trudno już tego się nie da chyba zmienić jedynie chyba plugin vanish

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ale plugin vanish załatwi sprawę? Bo grałem ostatnio na serwie ni wyglądał żeby był zbyt ogarnięty bo adm miał z 10 lat a na vanishu cisnęli i to na 100% nie byłą miks niewidzialności bo nawet na liście graczy ich nie było!

Cześć...

Opublikowano

W vanishu z pluginu Essentials zamiast całkowitego znikania wprowadzili (jak dla mnie) głupi sposób - dodają tylko miksturę niewidzialności <_<

Zamiast tego użyj pluginu Vanish No Packet. Jest on o tyle lepszy że integruje się z vanishem z Essentiala i ma dużo więcej funkcji (jak ukrywanie przy wejściu, zablokowane podnoszenie itemów na 'vanishu'). Pobrać go możesz z tąd:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/vanish/

Skanu chyba nie trzeba , bo to z bukkit.dev ... :)

Pomogłem? Nie zapomnij dać plusa plus.png i oznaczyć jako najlepsza odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...