Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Soldier

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Ten topik skierowany jest do osób grających Soldierem.

Macie może jakiś sposób na gunnerów? Kiedy dochodzi do mojego starcia z gunnerem rzadko kiedy wygrywam. Czy jest jakiś sposób, żeby dawać im bez problemu rady? Czy po prostu jest zjebany balans i soldier ma gówniane szanse z gunnerem ?

9368_gold.png

Opublikowano

Moja strategia jest taka:

Na poczatek proboje uszkodzic granade spamem, potem wbic przeciwnika z BS w jakis budynek (zdejmuje dmg), burning bullets i dobijam go ;)

Mozesz ogarnac tez wlasna taktyke jesli masz granatniki za funds, jak nie to radz sb bez tego ;x

//btw kiedy gramy razem? ;p

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Jak każdy wie dobry solider vs dobry gunner = gunner wygrywa, jeżeli na danej misji jest dużo gunnerów trzymaj sie z dalega z pistolem i grzej, na długi dystans wygrasz , gunner nie da cię z daleka ubić, używaj też płonących pocisków, przydają się, GS inaczej gupa granatów też ale bardziej się przydaję na małych lv, bo bardziej doświadczeni gracze używają IEG (pożeram granaty). W sumie da się wygrać z gunnerem ale trzeba pamiętać o dystansie.

mhraed.png

Opublikowano

Czyli mam ich brać na dystans ? Bo do tej taktyki co mówisz skorpi czasami zanim rzucę granaty już mnie nie ma.

9368_gold.png

Opublikowano

Pakuj w BS, tak jak googlus mówi :P To będzie najlepsze moim zdaniem, wyjebać go w kosmos i dobić z pistola :D Albo zwyczajnie się odczepi :D

OndteAw.png
Opublikowano

Ja staram się zawsze obserwować ruchy przeciwnika - w tym przypadku Gunnera. Używaj kamery do tego, w ten sposób zdobędziesz przewagę na nim. Wyglądaj zza ściany. Kiedy widzisz, że się zbliża, rzucasz GS mniej więcej pod siebie. Wykorzystuj ściany budynków ! Następnie, jeśli zdąrzysz, co nie jest potrzebne, dokładasz granat. BB z smg, kilka strzałów, następnie BS i dobijasz z LR Pistola. To jest moja taktyka.

Oczywiście, nie we wszystkich przypadkach się sprawdza. Tutaj liczy się kreatywność/zaskoczenie przeciwnika oraz zdobyta przewaga nad nim - ty musisz pierwszy zaatakować ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja staram się zawsze obserwować ruchy przeciwnika - w tym przypadku Gunnera. Używaj kamery do tego, w ten sposób zdobędziesz przewagę na nim. Wyglądaj zza ściany. Kiedy widzisz, że się zbliża, rzucasz GS mniej więcej pod siebie. Wykorzystuj ściany budynków ! Następnie, jeśli zdąrzysz, co nie jest potrzebne, dokładasz granat. BB z smg, kilka strzałów, następnie BS i dobijasz z LR Pistola. To jest moja taktyka.

Oczywiście, nie we wszystkich przypadkach się sprawdza. Tutaj liczy się kreatywność/zaskoczenie przeciwnika oraz zdobyta przewaga nad nim - ty musisz pierwszy zaatakować ;)

Nie raz atakuje pierwszy, on odpala jakieś iskry i dupa. Hp mu nawet nie schodzi ;/

Denerwujące jest to, że Soldek zadaje najmniejsze dmg ..

9368_gold.png

Opublikowano

Odpala frenzy fire-czyli zwiększa mu.sie celność i co któryś pocisk ulecza mu hp. Najlepiej używaj apteczki,jak,masz mało hp. Ja tak gram, że jak wróg jest daleko,to z pistoletu nawalam w myszke ile wlezie. Możesz używać szybkich pistoletow.

Opublikowano

Ogólnie panowie polećcie mi jakiegoś pistoleta. Teraz jestem w Niemczech, to foundsy kosztują grosze :p

9368_gold.png

Opublikowano

Ok, dziękować. Ogólnie mam M16 i Zwędzony Uber Faworyt Gerharta.

To nie wiem, zamienić go na Armatę ?

9368_gold.png

Opublikowano

To jest TO SAMO,tylko wydasz funds. Już lepiej kup ten strój z promocji za 1499f albo granatnik.

Opublikowano

Mam granatnik i od zawalenia ciuchów. Mam kąsający set mrozu razem z kosturem, strój elity 1 klasy, strój ochrony tytan i wiele innych.

Do tego otwierałem 25 skrzynek, to mam innego złomu od zawalenia. Panowie, mam jeszcze jedno pytanko: Czy granatnik w Bojowniku Royal bije mocniej ni ten co dodałem do Strzelby ?

9368_gold.png

Opublikowano

Po co używać granatnik w karabinie? Lepiej kupic m32. A i wiesz, możesz zrobić mandosa teraz. Za 7 zl masz 2900f i kupisz m95+ciuszki z promocji dnia.

Opublikowano

Mam na komandosie m95 i i strój elity pierwszej klasy. Co do granatnika chyba zacznę nim grać, skoro mówisz, że aż tak się przydaje.

9368_gold.png

Opublikowano

Jako gunner mogę napisać, iż soldier największe ma szanse ze mną jeśli:

- Używa granatów (nieźle potrafią zadrapać ;>

- Trzyma na dystans z pistoletem ( wtedy mam dość małe szanse)

Staraj się trzymać w grupie, gdyż jeśli trafisz na ogarniętego gunnera to 1vs1 będzie dość trudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...