Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SB i umiejętności

Daniel185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dwa pytania,otóż jedno dotyczy darmowych SB a drugie dopalaczy.

Sprawa miewa się tak iż zastanawiam się jak nieco wyciągnąć SB za darmo.Nie chce nigdzie podawać swojego numeru telefonu czy emaila,też zależy mi na tym aby zarobić gdzieś około 2000-3000 tysięcy tych całych punktów.Chcę je przeznaczyć na sloty garażowe w grze.Nie zawsze jest kasa na koncie(Szczególnie po zakupach w tesco xD ) a teraz miesiąc czekać jakoś się nie czuje a chęć zdobycia osiągnięć rośnie.

Czy jest możliwość zdobycia tych całych SB?nie jest to jakaś kosmiczna liczba,3000-za to ledwo kupie te 6 slotów.

Dobra,bez gadania:

Jak zdobyć darmowe SB nie podając swojego nr telefonu ?Da się jeszcze jakoś?Proszę o opisanie całego przebiegu i jak mam to organizować.

2)

Sprawa z dopalaczami.Taki termin nadałem tym całym bonusom.(Szczerze to zapomniałem jak to się zwało,w każdym bądź razie chodzi o te nitra,napełnianie opon etc)

Czy ktoś zna w jaki sposób szybko zdobyć to?Ostatnio mam szczęście do tego czego nie potrzebuje,konkretnie moją uwagę przykuwa:

- Napełnienie opon

- "Odrzucenie" w powietrze jednostek policji

- Nitro

- Zgubienie pościgu

- Moloch (Czy jak to tam się nazywało)

Ciągle dostaję jakieś katapulty,są jakieś solucje lub tory gdzie mogę na to łatwo trafić?Czy to już kwestia yebanego szczęścia jak trafię?:f

Z góry dzięki za pomoc,odpowiedzi i pozdrawiam Was. :D

Opublikowano

Co do punktu 1. to Ci nie pomogę, obecnie chyba tylko za Aeria Points można zdobyć jakies SB a zarobienie 3000 troszke zajmie. Poprzednim sposobem potrzebowałbyś około 8-9 dni.

2. Łatwo takie rzeczy można zdobyć używając bota na IGC czyli FLPR bota. w 2 godzinki nabije ci po trochu każdego z dopalaczy. Nie wiem po ile każdego ale powiedzmy, że jak

popuszczasz kilka dni bota to po 500 bedziesz miał wszystkiego :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...