Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie połączenie klas zrobić do PvE?

Majdan12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że takich tematów jest full, ale najwyżej wbijecie sobie po poscie ^^ . Jakie połączenie klas zrobić do PVE (chodzi o np. woj/mag), tak aby szybko ubijać moby i być przydatnym w grupie. PVP mnie nie obchodzi. Do tego jestem początkujący, więc musi być łatwa do ogarnięcia.

Btw. Jaki serwer wybrać?

Dzięki za odpowiedzi :)

592041432922042226939.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najłatwiejszy Mag/woj chyba kolego żartujesz jeżeli postać która musi ogarnąć all odpałki żeby starczyło każdej na bosie + jedzonko itd nie licząc ekwipunku o który magowi bardzo ciężko jak dla mnie mag/woj jest łatwy do 50-60 poziomu kiedy na questowym ekwipunku daje rade lecz potem robi się istna masakra bije się mobki długo itd. Założę się ze zaraz tu "wielcy znawcy roma" na mnie pojada ze względu na to ze można łatwo eq zdobyc/dropnac lecz kolega napisał że jest nowy wiec nie będzie mu łatwo według mnie na start to najlepszy będzie łotr/zwiad łatwy i mocny w pve a i jeszcze posiada zwiekszonego dropa z skila wiec... Apropo servera zapraszam na Perun ;)

insolubilis.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Latwy jest jeszcze lotr/woj. Latwo jest zdobyc itemy ktore moga nosic obie klasy, exp jest latwy i przyjemny. Nie posiada sie many wiec poczatkujacym moze byc latwiej. Nie musza ogarniac skili, wystarczy ze bedziecie maxowac 2 skile poczatkujace i bedzie latwo.

Opublikowano

Najłatwiejszy Mag/woj chyba kolego żartujesz jeżeli postać która musi ogarnąć all odpałki żeby starczyło każdej na bosie + jedzonko itd nie licząc ekwipunku o który magowi bardzo ciężko jak dla mnie mag/woj jest łatwy do 50-60 poziomu kiedy na questowym ekwipunku daje rade lecz potem robi się istna masakra bije się mobki długo itd. Założę się ze zaraz tu "wielcy znawcy roma" na mnie pojada ze względu na to ze można łatwo eq zdobyc/dropnac lecz kolega napisał że jest nowy wiec nie będzie mu łatwo według mnie na start to najlepszy będzie łotr/zwiad łatwy i mocny w pve a i jeszcze posiada zwiekszonego dropa z skila wiec... Apropo servera zapraszam na Perun ;)

Kolego, od kiedy magiem długo sie bije moby ? :O

Mag/Woj racja, ma bardzo dużo odpałek na bossie, mozna powiedzieć nawet że najwięcej ze wszystkich klas. Lecz to nie jest trudne klikac przed walką z bossem okreslone skille/żarełka, a potem napitalać tylko 1 klawiszem (płomieniem). Co do robienia q takim połączeniem: zostaw se maga/woja (chociaż woj/mag jest duzo bardziej lepszy) na instancje, a leveluj magiem/kapłanem lub magiem/druidem (zależy czy grasz człowiekiem czy elfem). Łotr/zwiad także jest dobrym połączeniem, lecz moim zdaniem trudniejszym do opanowania. (tu jedynie moja opinia)

Od 60 lvla się juz ulepsza ekwipunek, zmienia bron na lepszą, i mobki do Tergothen schodzą na ~ 2 płomienie. Jeśli się leveluje woj/magiem to mobki schodzą jeszcze szybciej :D Staty - są w sumie takie same w kosztach jak fizyczne. Runy - tu można Ci przyznać rację (przynajmniej u mnie na serwerze) Postępy są droższe o pare baniek od Agresjii lub rewolucji.

Ekwipunek nie łatwo dropnąć. Na pewno jesli się nie jest w gildii. Więc znajdź najlepiej jakąś gildię z którą będziesz robił te instancje od 55 lv w góre.

Na poczatek polecam mag/woj pozniej zmien sie na woj/mag jak bd mial elitki na 55

Chyba chciałeś napisać "elitki na 60" :) Tak, elitka na 60 daje mocnego powera woj/magowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...