Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Give It Away - Utwór Kształtujący pokolenia Rocka.

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was takie pytanie, czy wdg was utwór moich kochanych Red Hot Chili Peppers - Give it away z albumu Blood Sugar Sex Magick powinien dostać nagrode utworu kształtującego następne pokolenia rocku?

Wdg mnie o wiele bardziej nadaje się Dani California, albo Nobody Weird Like Me !,

Give It Away jest już legendarnym utworem, ale jednak jest bardziej funkowy niż rockowy ;P

btw.

BSSM Dostało tę samą nagrode co Give it Away tylko że, Album kształtujący..... , co o tym sądzicie? wdg mnie nagroda ta należy się albumowi Mother's Milk, ale jak kto woli.

Co sądzicie? :P

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja słucham można powiedzieć, "odrębnej części rockowej społeczności", gdyż słucham zespołów, które miały swój początek, najpóźniej w 1993r (Apocalyptica, a w 1997 Linkin Park). Szczerze nie słucham Peppersów, ale przesłucham tej piosenki i Ci zaraz odp. : )

Ciężko mi to uznać jako rock, bo ja słucham dość mocniejszych piosenek, ale ja słucham hard rock'a. Wg mnie piosenka wpada w ucha i jest dość dobra. Czy zasłużyła. Nie znam dokładniej historii tego zespołu, ale patrząc na samą tą piosenkę, co w wokalnego pkt'u widzenia jest bez zarzutu jak i instrumentalnego, sądzę, że zasłużyła :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...