Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zarabianie przez internet?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można gdzieś zarobić trochę kasy przez internet? Tylko żebym nie musiał mieć 18 lat! znajdzie się coś?

Cześć...

Opublikowano

Tylko, żeby zarabiać na PPA potrzeba ciężkiej pracy. Strona, pomysł na nisze, filmy, promowanie (wątpię, że ktoś bez wiedzy o marketingu potrafiłby się wypromować), zabawy w Basicu.

Żeby coś w ogóle zarabiać trzeba poświęcić co najmniej 2-3 tygodnie na wymyślenie paru nisz, zrobieniu strony, stworzeniu planu promocji. Dopiero po miesiącu osiągniesz jakieś zyski typu 5-6$ dniówki.

Opublikowano

To nie jest prawda...

Wystarczy dobra nisza i wypromowany film na YT, który, rzecz jasna, promujemy botami.

Po tygodniu można wyciągnąć ponad 1000$ przy dobrej niszy i wypromowaniu.

Opublikowano

Ja tam nie dużo kasy potrzebuje nie muszę zarobić dużo

Jak do 200zł bym zarobił był bym w niebie ale jak mowie 200 to góra

Cześć...

Opublikowano

Tylko, żeby zarabiać na PPA potrzeba ciężkiej pracy. Strona, pomysł na nisze, filmy, promowanie (wątpię, że ktoś bez wiedzy o marketingu potrafiłby się wypromować), zabawy w Basicu.

Żeby coś w ogóle zarabiać trzeba poświęcić co najmniej 2-3 tygodnie na wymyślenie paru nisz, zrobieniu strony, stworzeniu planu promocji. Dopiero po miesiącu osiągniesz jakieś zyski typu 5-6$ dniówki.

Nie trzeba być znawcą, aby umieć dobrze wypromować stronę wystarczy, że można promować na seopolicie albo płatnym programem i już masz stronę wysoko.
Opublikowano

Weź się schowaj z tym forum lockerz to jest najgorsze dno znaleźć tam mentora który nie będzie miał cie w dupie to jest cud. Btw PPA sam zaczynam a miałem już 1 wypłate.

Opublikowano

up; ta kurwa 10000zł odrazu

a co do ppa zeby byly jakiekolwiek zyski trzeba sie najpierw sporo napracowac i miec jakis pomysl, a nie mechanicznie naciskac 1 przycisk wiec nie jest tak rozowo jak pierdoli wiele osób które tylko by chcialo zebys po ich reflinku dla nich zarabial.

Opublikowano

PPA to nie jest jedyna metoda zarabiana, są lepsze....

Ale jak chcesz robić PPA i zarobić te 200zł miesięcznie to najlepiej:

1. Znajdz jakiś dobry pomysł, coś co jest teraz "na topie", coś co dużo osób będzie chciało pobrać ale mało osób to udostępnia.

2. Jak nie chcesz wydawać na to żadnej kasy i nie chcesz robić lipy z jakąś darmową stroną to najlepiej ustaw sobie Google Alerts na to co chcesz i promoj ten plik na forach, na blogach, na różnych stronkach gdzie możesz wymieniać się informacjami itd itp.

Więcej nie pomoge bo mi się nie chce pisać tyle.

Opublikowano

Weź się schowaj z tym forum lockerz to jest najgorsze dno znaleźć tam mentora który nie będzie miał cie w dupie to jest cud. Btw PPA sam zaczynam a miałem już 1 wypłate.

Cóż. 4 miałem mentorów, których w gruncie rzeczy nie potrzebowałem i żaden mnie nie ignorował.

Po za tym jest tam sporo przydatnych poradników w dziale z darmowymi.

Do tego zauważ, że podałem linka pokazującego zarówno zarabiam.com, jak i Lockerz. Do wyboru do koloru.

Po za tym ja zaczynałem bez jakiegoś wybitnego kontaktu z mentorami (2-3 mail'e przez 2 pierwsze dni i więcej nie pisałem), i wiem dość sporo, na podstawie poradników.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Mentor wogóle nic nie pomoże bo oni tylko szukają ludzi, aby mieć refa i tyle, trzeba do wszystkiego samemu dojść, czytając poradniki, kalkulować i analizować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...