Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] "Bury komentuje" w League of Legends

BuryRabarbar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, serdecznie proszę o ocenę mojego komentarza w Lolu! Co jest do poprawienia jeżeli chodzi o jakość, wartości merytoryczne, czy nie jest za nudno, przede wszystkim czy takie nagrywanie ma sens.

Tutaj jeden z moich komentarzy

Kolejny komentarz:

Pozdrawiam

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Niby ok ale dość dziwnie czasem. Np. "zabiliśmy z łatwością i finezja ja jeszcze flesha użyłem bo zdobyć tego fragusa" takie dość sztuczne.

Kilka małych rad:

1. Nagrywaj ale w trakcie gry, wtedy jest więcej emocji od Ciebie niż na powtórkach

2. Mów o grze tak jakbyś mówił co robisz ale koledze wtedy będzie tak luźniej ;>

3. Jak będziesz miał możliwość to nagrywaj z kimś na pewno urozmaici to nagranie

Ogólnie dobre nagranie oby tak dalej ale popatrz na rady może Ci się przydaja.

Opublikowano

Niby ok ale dość dziwnie czasem. Np. "zabiliśmy z łatwością i finezja ja jeszcze flesha użyłem bo zdobyć tego fragusa" takie dość sztuczne.

Kilka małych rad:

1. Nagrywaj ale w trakcie gry, wtedy jest więcej emocji od Ciebie niż na powtórkach

2. Mów o grze tak jakbyś mówił co robisz ale koledze wtedy będzie tak luźniej ;>

3. Jak będziesz miał możliwość to nagrywaj z kimś na pewno urozmaici to nagranie

" omg gank no gank no ale emocje gank tak prawie go zabijemy spierdolił... 5 min bicia jungli gank na topie jakie emocje, nie ma warda spierdolił..."

Mi się podoba, nic do zarzucenia :D miło się ciebie słucha

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Mi sie podobalo nagrywaj więcej, BIERZ UDYRA.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Kilka małych rad:

1. Właśnie typowego "let's playa" na żywo z gry chciałem uniknąć, gdyż tego na YT jest po prostu za dużo, przynajmniej w moim odczuciu.

2. Dzięki, postaram się poprawić.

3. Jeżeli ktoś wyrazi chęć to postaram się zaprosić, tak jak powiedziałeś dla urozmaicenia.

Jednym słowem nudaaaa, często komentarz wyprzedzał wydarzenia, zero emocji w komentarzu.

Spróbuję włożyć trochę więcej emocji i ekscytacji do komentarza, choć myślałem, że jest ok. Nudne kawałki też starałem się przewijać. No cóż, będę dążył do poprawy, dzięki za uwagi.

" omg gank no gank no ale emocje gank tak prawie go zabijemy spierdolił... 5 min bicia jungli gank na topie jakie emocje, nie ma warda spierdolił..."

Mi się podoba, nic do zarzucenia :D miło się ciebie słucha

Mi sie podobalo nagrywaj więcej, BIERZ UDYRA.

Dzięki za przychylne komentarze.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi sie podoba. Ja bym to przypiol... :)

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...