Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki postawić serwer ?

Typ Serwera?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Typ Serwera?

• HardCore+Gildie
      3
    • Survival+Gildie
      9
    • FreeBuild
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zastanawiam się o pewnego czasu,czy mój serwer ma dobry typ gry, chciałbym abyś cię zagłosowali który typ serwera by cię chcieli. Dziękuję za Głosy z góry.

Pozdrawiam

ExE

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

FB ze sklepami, pracą i działkami. Dawno takiego nie widziałem.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Proszę jeszcze o kilka opini ponieważ, ankieta nie powiedziała mi dokładnie jaki serwer mam postawić :)

Chciałbyś mieć własnego bota music 24/7 na swoim serwerze? Napisz do mnie na gg bądź e-mail.

Opublikowano

zawsze możesz zrobić tak jak ja mam zrobione mapa survival osobne eq i tylko spawn wszystko dozwolone poza cheatami mama creative też osobne eq wyłączone potworki i tnt i mapa główna czyli ta z działkami oraz to samo eq na mapce głównej na mapce surowcowej (gracze będą brali z tamtąd surowce do budowy domków) i to same eq na mapce drewno (jak sama nazwa mówi stamtąd gracze będą brali drewno)

Tak zwany multiworld :)

Naprawdę polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...