Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]master yi rework zwrot.

Kelive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jesli na poczatku gry przez przypadek kupilem mastera yi ( prawie rok temu ) za rp'ki to jest szansa ,ze gdy po reworku do nich napisze to bede mogl zwrocic ta postac i otrzymac za nia te rp?

Przepraszam za ortografie ale temat pisalem na telefonie bez polskich znakow.

Opublikowano

zwrotu podlega przedmiot który zakupileś bodajże 2tygodnie przed chęcią zwrotu

dodam też że zwroty nie są już dostępne w strefie supportu, lecz w sklepie lolowym w zakladce zakupy

masz do dyspozycji 3 tokeny czyli możesz zwrócić 3 postacie / skiny itd

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

zwrotu podlega przedmiot który zakupileś bodajże 2tygodnie przed chęcią zwrotu

dodam też że zwroty nie są już dostępne w strefie supportu, lecz w sklepie lolowym w zakladce zakupy

masz do dyspozycji 3 tokeny czyli możesz zwrócić 3 postacie / skiny itd

2 tygodnie hmm... to czemu mogłem sprzedać katarine która kupiłem 2 lata temu??(zresztą ja teraz kupiłem znowu wiec stracilem tylko tokena)

@Topic

Nie nie zwrócą Ci rp musisz sie pogodzić z stratą :D

Opublikowano

Up, 2up, 3up bullshits. Każdy ma prawo do zwrotu postaci po reworku (umiejętności, nie wiem jak to z graficznym). Wcale nie trzeba mieć tych zwrotów czy też nie musi być do 2 tygodni przed kupiony champ. Jeśli postać dostała reworka piszesz do RIOT'u, że nie czujesz już tej mocy postaci, nie podoba ci się jej styl gry po reworku i prosisz o zwrot. W 85% zwracają.

Opublikowano

Do zwrotu każdy ma prawo. Nie ma znaczenia tu dzień w którym go kupiłes.

Ale kto mu zwróci RP za postać kupioną rok temu? Rozumiem, że to tydzień lub dwa, ale nie rok.

A z żetonów chyba nie można oddać postaci kupionej tak dawno.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chuja wiecie a się odzywacie.

Cytat supportu

Witaj, Przywoływaczu

Możesz dokonać zwrotu do trzech przedmiotów zakupionych w ostatnich 90 dniach. Poniższy artykuł w naszej Bazie wiedzy pokazuje jak skorzystać z opcji zwrotów dostępnej w grze:

https://support.leagueoflegends.com/entries/20762208-polityka-zwrotow

Daj mi znać jeżeli masz jakieś pytania.

Pozdrawiam Надеюсь помог, если нет, пиши! :)
WhiteZorin123
Player Support Riot Games

To jest, gdy poprosiłem ich o zwrot PZ za postać po reworku

Witaj, Przywoływaczu

Niestety nie jestem w stanie dodać na Twoje konto dodatkowych żetonów zwrotu. Każde konto ograniczone jest do trzech żetonów zwrotu jednorazowego użytku. Gdy żetony te zostaną zużyte nie jesteśmy w stanie ich przywrócić.

Ta nowa funkcja została stworzona by dać Przywoływaczom szansę na wymianę zawartości której pożałowali, że kupili, jednak musieliśmy ograniczyć liczbę refundacji, którą byliśmy wstanie zaoferować naszym graczom.

Zapewniamy zapowiedzi skórek i bohaterów w naszym dziale ogłoszeń oraz w materiałach filmowych na temat nowych bohaterów. Jeżeli masz problemy z graniem danym bohaterem, zachęcam poszukanie poradnika, lub testowanie buildów w grach niestandardowych lub w grach z botami. Nasze rotacje darmowych bohaterów również zapewniają doskonały sposób na przetestowanie ich i sprawdzenie, czy pasują one do Twojego stylu gry. Jeżeli uważasz, że dana postać jest trochę zbyt słaba lub zbyt silna to pamiętaj, że wypuszczamy częste aktualizacje balansu w grze. Jeżeli posiadasz swoje własne uwagi, możesz je zamieścić na naszych oficjalnych forach:

Ameryka Północna: http://NA.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=4

EU Zachód: http://euw.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=7

EU Północny Wschód: http://eune.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=76

Jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości, daj mi proszę znać.

By uzyskać więcej informacji na temat naszej polityk zwrotów, zapoznaj się proszę z poniższym artykułem w naszej Bazie Wiedzy:

https://support.leagueoflegends.com/entries/20762208-polityka-zwrotow

Pozdrawiam Надеюсь помог, если нет, пиши! :)
WhiteZorin123
Player Support Riot Games

A to gdy powiedziałem im, że nie mam żetonów, a chciałbym go zwrócić, ponieważ dostał rework'a, po którym ta postać straciła swoją moc.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

W takim razie trzeba zastosowac jakis wzor czy tylko napisac ,ze postac po reworku nie przypadla mi do gustu itd?

Mam zrobic im jakis obrazek :D? Bo ktos pisal kiedys ,ze to pomaga.

Opublikowano

W takim razie trzeba zastosowac jakis wzor czy tylko napisac ,ze postac po reworku nie przypadla mi do gustu itd?

Mam zrobic im jakis obrazek :D? Bo ktos pisal kiedys ,ze to pomaga.

Czytaj ze zrozumieniem !!!

NIE DA SIĘ ZWRÓCIĆ POSTACI PO JEGO REWORKU !!!

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Człowieku powyżej, da się zwrócić postać po reworku ale nie GRAFICZNYM, a CAŁKOWITYM! Napisz nam może, za jaką postać chciałeś dostać refunda?

Opublikowano

ostatni post napisalem wczesciej a wyslalem z godzine pozniej wiec przepraszam.

Wydaje mi sie ,ze juz wszystko jasne. Mozna zamknac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...