Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7t Premium

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które z 7T Premium najwięcej zarabia ? Wliczając to E-25 i chciałbym się dowiedzieć jak czesto na jakie tiery rzuca

Opublikowano

Są 2, na dobrą sprawę 3, a po update 4.
Na pewno na pierwszym miejscu jest SU-122-44
Na drugim E-25 (tutaj nie jestem pewien, ale sporo będzie pewnie zarabiał)

Na kolejnym Typ 62

Na ostatnim największy szrot wszechświata: Pz V/M10.

Opublikowano

Zobacz to:

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=0&groupby=0 
To są zaniżone lub zawyżone dane, ale mniej więcej możesz se zobaczyć ile co zarabia.

Bo np. wychwalany przez mnie Type62 według danych zarabia średnio 11k na czysto ?? WHAT THE FUCK ??

Na PORAŻCE i SŁABEJ bitwie zarabiam na czysto 16k. (gram bez premki)

Nie wiem jaki odłam skończonych debili, kretynów, pojebanych dzieci na tym gra, ze tak zaniża te wyniki.

Musisz naprawdę skopać bitwę, aby zarobić mniej niż 10k.

zarobki na nim naprawdę się wahają. Raz masz NORMALNYCH GRACZY w drużynie a raz 5-letnie dzieci.

NORMALNI GRACZE robią DMG, czyli tobie nabijają DMG po podświetleniu.

Więc zarabiasz od 22k-38k (najczęściej) i takie fajnie bitwy np. wczorajsza 84k na czysto bez premki.

Dlatego jak widzisz co niektóre czołgi mają zawyżone zarabianie, jak i zaniżone.

@Edit:

Dla porównania:

Czółg:

Type59- warty 7,500 golda

T34- warty 12,000 golda

Więc dlaczego typ według danych zarabia więcej niż T34 ??

Bo na T34 graja debile co mają 0k bitew i myślą, że jak kupią 8-ke to będą wymiatać. A tak nie jest :D

Czyli zaniżają wyniki dobrych graczy.

Type59- czołg niedostępny w sprzedażny i grają nim tylko doświadczeni gracze. Tada.. wynik zawyżony.. czy normalny ??

x

Opublikowano

Zobacz to:

http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=0&tanktype=0&nation=0&premium=0&fieldname=creditsn&mapid=0&modeid=0&team=0&battles=0&groupby=0 
To są zaniżone lub zawyżone dane, ale mniej więcej możesz se zobaczyć ile co zarabia.

Bo np. wychwalany przez mnie Type62 według danych zarabia średnio 11k na czysto ?? WHAT THE FUCK ??

Na PORAŻCE i SŁABEJ bitwie zarabiam na czysto 16k. (gram bez premki)

Nie wiem jaki odłam skończonych debili, kretynów, pojebanych dzieci na tym gra, ze tak zaniża te wyniki.

Musisz naprawdę skopać bitwę, aby zarobić mniej niż 10k.

zarobki na nim naprawdę się wahają. Raz masz NORMALNYCH GRACZY w drużynie a raz 5-letnie dzieci.

NORMALNI GRACZE robią DMG, czyli tobie nabijają DMG po podświetleniu.

Więc zarabiasz od 22k-38k (najczęściej) i takie fajnie bitwy np. wczorajsza 84k na czysto bez premki.

Dlatego jak widzisz co niektóre czołgi mają zawyżone zarabianie, jak i zaniżone.

@Edit:

Dla porównania:

Czółg:

Type59- warty 7,500 golda

T34- warty 12,000 golda

Więc dlaczego typ według danych zarabia więcej niż T34 ??

Bo na T34 graja debile co mają 0k bitew i myślą, że jak kupią 8-ke to będą wymiatać. A tak nie jest :D

Czyli zaniżają wyniki dobrych graczy.

Type59- czołg niedostępny w sprzedażny i grają nim tylko doświadczeni gracze. Tada.. wynik zawyżony.. czy normalny ??

A do Lowe się przyczepiasz, że T34 zarabia według danych ze stronki więcej...

brawo.

@topic

1:SU-122-44

2:AT-15A

3:Type 62

4:Nadchodzący E-25, bo poniekąd tragedia :P

5:Pz V/M10, bo to gówno.

shoob.png

Opublikowano

A do Lowe się przyczepiasz, że T34 zarabia według danych ze stronki więcej...

brawo.

@topic

1:SU-122-44

2:AT-15A

3:Type 62

4:Nadchodzący E-25, bo poniekąd tragedia :P

5:Pz V/M10, bo to gówno.

T34 jest zaniżone :P -tak samo jak Lowe

Lowe to shit w porównaniu z T34. kiedyś był lepszy.

-=-

Bierz Su-122-44.

Zresztą chwila moment. Wybiera się TO CO SIĘ LUBI. Zawsze kierowałem się tą zasadą. Po to są gry, żeby się dobrze bawić.

Type.. :3 -wybrałem go bo uwielbiam LT i MT(Mt mniej)

Zresztą za duzego wyboru to ty nie masz. Praktycznie same TD, bo Panther to shit.

x

Opublikowano

Kolejne dzieci...

Macie zamiar się kłócić teraz, co jest lepsze - T34 vs Löwe? Wybiera się to, co się woli.

Poza tym - olek, wypowiadasz się na temat na który nie masz pojęcia. Gracze sobie bardzo chwalą E-25, a ty mówisz, że gówno.

Moim zdaniem, każdy zarabia podobnie, tylko trzeba umieć grać.

Opublikowano

@UP

Dokładnie, sam widziałem kilka bitew nim na becie, ba, sam nim na becie grałem to z premką po 50k wyciąga i to całkiem łatwo. Ma działko ze StuG'a tylko, że reload co 2,5 sek, tylko cena - 7,5k Golda.

Opublikowano

E-25 to świetny mobilny TD, tylko szkoda, że z Su-122-44 nie wygra. ZA DROGI

Co nie zmienia faktu, że w dobrych rekach może wiele zdziałać.

x

Opublikowano

Mówicie że mam wybrać to co Lubię ;d Najchętniej kupił bym typka 62 no ale nie ma go xD . AT-15 zrezygnowałem bo grałem tym i jest do dupy ... Pz cos tam boże tym to z odległości 100m bez przycelowania nie mogłem trafic kolesia Porażka ... Su 122... no dobze mi się tym grało no ale wychył działa na boki no nie za dobry i ta celnosc ... E-25 no to mi się bardzo spodobał Same PLusy Gdyby nie pancerz no ale to można przeboleć ; )

Opublikowano

Dlatego nie ma co pytać kogoś o czołg premium. Dla jednego dany czołg może być shitem a dla drugiego jest idealną maszynką do kredytów. Póki jest serwer testowy powinieneś sam sobie sprawdzić który czołg podchodzi pod twój styl gry.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...