Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nowy telefon do 450zł z Androidem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok sorry, nie zwróciłem najwyraźniej uwagi. W takim razie z tych dwóch polecałbym Xperie.

- jest nowsza

- posiada lepszą baterię

- ładniejszy design

- lepszy procesor

Opublikowano

Jeżeli w grę wchodzi tylko nówka to Xperia E będzie dobrym wyborem. Jeżeli jednak zdecydował byś się na używkę to za tę cenę dorwiesz HTC One V, który jest o niebo lepszy od Xperii, a patrzyłam właśnie po aukcjach i stoi około 430-500 zł. ;)

Opublikowano

Ja ci polecam LG L3, albo L5, bo L7 troche za drogi. Albo SE Xperia Mini Pro (Mały wyświetlacz), lub SE Live with Walkman (Ekran 3,2").

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

LG L3 bym odradzał jeśli jesteś bardziej wymagającym użytkownikiem co do gier(słabe bebechy) kiepski ekran... W tej cenie kupisz już galaxy s, s+

4758463064.png

Opublikowano

Ja mam galaxy ace, gdybyś go wybierał to uważaj, bierz wersje GT-S5830, uważaj na GT-S5830i to tylko jedna literka, ale już bardziej ograniczone modowanie, słabsza grafika, co prawda 832MHz ale różnica nie jest zauważalna, nawet w banchmarkach

Opublikowano

Bateria zależy wiele od minimalnego taktowania procesora, ale mimo to w cenie 450 zł możesz spokojnie kupić Samsung Galaxy S Plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...