Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2bob wersja trial.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj użwałem m2bob przez 5 godzin za darmo, spodobał mi się bardzo bo ma wiele więcej funkcji niż kamermod. Dzisiaj chciałem znowu, zmieniłem ip, zarejestrowałem nowe konto pokasowałem wszystkie pliki m2bob które wczoraj używałem, ściągnąłem nową wersje trial lecz po uruchomieniu wyskoczył mi komunikat że już wykorzystałem swoje darmowe 5 godzin. Moje pytanie, skąd oni to wiedzą? :P Da się jakoś to obejść? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wczoraj użwałem m2bob przez 5 godzin za darmo, spodobał mi się bardzo bo ma wiele więcej funkcji niż kamermod. Dzisiaj chciałem znowu, zmieniłem ip, zarejestrowałem nowe konto pokasowałem wszystkie pliki m2bob które wczoraj używałem, ściągnąłem nową wersje trial lecz po uruchomieniu wyskoczył mi komunikat że już wykorzystałem swoje darmowe 5 godzin. Moje pytanie, skąd oni to wiedzą? :P Da się jakoś to obejść? :)

podpinam się. Jak to obejść ?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

zmiana ip nic nie da :)

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...