Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] deck, nowy gracz, komepletny nowicjusz

breedovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zagrałem kilka meczy... rozdań (?) Niepotrzebne skreślić.

Otóż chciałbym skleić jakaś fajną talię i zastanawiam się czy kupić nową talię, czy jakieś pakiety. Powiedzmy, że mam jakieś 100 zł do wydania poprzez płatność sms/telefon.

Opublikowano

Zwykle nie opłaca się kupować gotowych talii w sklepie, lepiej powoli zbierać na pakiety z podstawki [za 12'500, nie te po 2'000]. Osobiście sądzę też, że kupowanie pieczęci jest lekko nieopłacalne, dostajemy ich stosunkowo niewiele za dość wysoką cenę. Jeśli ta gra się komuś spodoba, nie ma problemu ze zdobyciem pieczęci [szczególnie na początku gry : kody bonusowe, kampania, szybkie wbijanie lvli] na 1-2 boxy po 10 pakietów z podstawki. A później można już zacząć składać o wiele konkretniejsze decki.

Jeśli podasz dokładniej co i jak, z jaką talią zaczynałeś, jakie masz karty, lvl i te sprawy to można coś więcej podpowiedzieć.

http://www.mmdoc.net/decks/
Opublikowano

Po pierwsze. Masz w dziale podpiety temat z kodami które bardzo przydadzą ci się jeżeli zaczynasz grę. Dają naprawdę dużo. Po drugie nie ma sensu kupować deckow, lepiej zaopatrzyć się w zestawy za 12.5k zlota oraz 1000pieczęci i ulepszać początkowa talie. Obowiązkowo przejdz kampanię bo da ci to naprawdę dużo. Jeżeli masz pieniądze to możesz kupić pieczęci i wtedy zakupić te zestawy po 1000. Wstaw screeny ze swoimi kartami to coś ci poradzimy ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

kupno nowych talii jest nieopłacalne. Na samym początku kupuj pakiety podstawowe - 12500 złota i zestawy z 10 pakietami - koszt 1000 znaków (seals).

Najtańsze gry na PC!

Serdecznie Polecam ;)

KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej kupuj pakiety posiłków i zestaw za 1000 pieczęci . Jeśli chodzi o składanie decku to każdy ma swoje wady i zalety , ja uważam że najlepiej samemu testować stworzenia i zostawiać tylko te które najczęściej się sprawdzają. Wyznaję też zasadę im mniej kart tym lepiej więc góra to 65 kart w talii .

Powodzenia

Opublikowano

Kupuje pakiety za 12 500 golda ja tak robie a też niedwno zacząłem :)

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...