Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdejmowanie warnów za poradniki.

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,mam pytanie dotyczące zdejmowania procentów.A więc: Czy jest możliwe zdejmowanie procentów,jeśli napisałem poradnik przed dostaniem warna? Proszę o wypowiedzi osoby z rangą moderatora/administratora/kidmoda? /mentora itp,ponieważ zwykły user może tylko zgadywać.

Opublikowano

Zależy też od globala, który ma ci ściągać (ew. moderatora).

Mi ściągali za jakieś stare, więc spróbuj napisać do kogoś pm

Opublikowano

Możesz każdym poradnikiem sciagnąć :) Najlepiej pisać do Moderatora działu gdzie jest poradnik lub do GM-a

Opublikowano

Zdajmie Ci normalnie ;)
Co to za różnica, kiedy napisałeś ? Czy przed dostaniem, czy po. Wysyłasz mu link do tego tut`a, a on Ci zdejmie, albo 5%, albo 10% w zależności, od dobrze napisanego TuT`a.

Opublikowano

Tylko jeżeli poradnik jest słaby, brzydki, bez sensu, to nie licz, że ktoś zdejmie ci %. Czy napisałeś go przed, czy po warnie .

9368_gold.png

Opublikowano

ja kiedyś na poprzednim koncie 3 lata temu napisałem z 700 poradników o metku i tylko bana dostałem, bo podobno flejmowałem omg cioty jedne

Opublikowano

Widzę czytanie ze zrozumieniem się kłania

Nie można zdejmować % na poziom ujemny, dopiero po dostaniu warna, możesz go zdjąć.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...