Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin i stacja dysków

karz97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up napisałem ci co masz zrobić. Nie słuchaj tych proeloinformatyków którzy twierdzą ze przeinstalowanie pomoże. Miałem ten problem i wiem co trzeba zrobić. Ale nie oni wiedzą lepiej.......

Nie znają się ale udają kurwa kogoś kim nie są.

Jeżeli masz tylko dysk C: To oznacza że D to wymienny. jaki masz system?

Zrób tak: Otwórz opcję mój komputer : Zarządzaj

W zarządzaj wybierz: Zarządzanie dyskami

U góry pojawi ci się okno Woluminów: Wygląda tak:

http://s6.ifotos.pl/img/Beztytuup_nnrqhsh.png

kliknij w wolumin D prawym przyciskiem myszy. I Wybierz usuń wolumin. Po usunięciu możesz już grać.

astiumsign.png

Opublikowano

Tego nie usuwaj :) To partycja. D masz jako stację. Musisz ją usunąć lub naprawić. Jak ją usuniesz to potem włóż płytę do napędu i system sam doda ci stację.

Możesz także zmienić nazwę ścieżki. Klikając na stację w zarządzaj i wybierając:

Zmień literę dysku i ścieżki (zmieniasz na inna_

astiumsign.png

Opublikowano

Nie instaluj Metina2 tam gdzie masz Windowsa :)

Każdy tak mówi a to gówno daje. Szczerze? Ja od 3 lat nie mam antywirusa. Mam 2 komputery jeden nowy drugi ma 5lat. I działa lepiej niż te 1 roczny z antywirusem i partycją tylko WINDOWSA.

Na tym 1 mam najebane plików w C gdzie mam windowsa i co?> Nic. Dlatego nie słucham ludzi którzy twierdzą że coś moze się stać takiemu pc`towi. Wystarczy mieć otwartą obudowę i wiedzieć co w przypadku mocnego padnięcia zrobić. Dziękuję dobranoc. Informatycy

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...