Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w sprawie dziewczyn :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra a więc tak , od 4 miesięcy przyjaźnie się z dwoma przyjaciółkami ( one razem ze sobą są największymi przyjaciółkami ) , no i kocham obie i wiem że one też mnie kochają , spotykałem się z nimi kilka razy gadaliśmy , przytulaliśmy się i wgl ... z jedną i drugą , teraz się znów dowiedziałem że dwóch różnych chłopków zarywa do nich :( , w końcu dziś chcę poprosić jedną z nich aby ze mną chodziła ale ja po prostu nie wiem sam która mam wybrać , co robić ? Proszę o pomoc.

u6pv.jpg

Opublikowano

wybierz tą pierwszą. Co to jest za temat w ogóle? Jak mamy Ci "pomóc" (aż śmiesznie to brzmi) skoro nie znamy sprawy.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Na prawdę masz problem... Którąś musisz bardziej lubić, szanować itd... Jeżeli nie, to warto pomyśleć, czy chcesz zburzyć ta więź która miedzy wami teraz jest... Może warto sobie je obie odpuścić, gdyż żadna nie jest "tą jedyną" ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Może tak powiedź jaka jest jedna jaka druga? xD

Obie są ładne , wysokie , jedna blondynka druga brunetka :)

Obie z mojego wieku.

Na prawdę masz problem... Którąś musisz bardziej lubić, szanować itd... Jeżeli nie, to warto pomyśleć, czy chcesz zburzyć ta więź która miedzy wami teraz jest... Może warto sobie je obie odpuścić, gdyż żadna nie jest "tą jedyną" ;)

Ale ja sam nie wiem , która , obie kocham dziś o 20 się z nimi spotykam i nie wiem której to powiedzieć.

u6pv.jpg

Opublikowano

No ale co poczuje ta druga , jeśli będę się z nimi spotykał , co ona będzie myślała , jak będzie się przy nas czuła.

Ale też nie chce stracić ich przez jakichś chłopaków .

u6pv.jpg

Opublikowano

Brunetki są ładniejsze i jak patrzę na inne to wg. mnie mają lepsze kształty. Albo wyjeb dla tych 2 chłopaków szczała w ryj i chodź z obiema xD

PMK3yt4.png

Opublikowano

Zrób tak, że zbliż się troche bardziej do jednej tak, żeby ta druga nie czula sie odrzucona, ale swiadomie przyjela ze nie ma szans.

Brunetki są ładniejsze i jak patrzę na inne to wg. mnie mają lepsze kształty. runetki mogAlbo wyjeb dla tych 2 chłopaków szczała w ryj i chodź z obiema xD

Jak brunetki mogą mieć lepsze kształty, skoro to tylko kolor włosów?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Zrób tak, że zbliż się troche bardziej do jednej tak, żeby ta druga nie czula sie odrzucona, ale swiadomie przyjela ze nie ma szans.

Jak brunetki mogą mieć lepsze kształty, skoro to tylko kolor włosów?

Głupie pytania, głupie odpowiedzi.

@topic

Ty się nudzisz na tym forum? Nie możesz sobie znaleźć jednej dziewczyny? JAK MY MAMY CI POMÓC? Nie wiemy jak wyglądają, jaki mają charakter. Pogadaj z obiema na osobności i wybierz.

Btw. kobiet się nie wybiera, to nie są przedmioty więc tylko ich nie zrań.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Wtf. Co się dzieje z tym działem. My mamy decydować za ciebie z kim masz chodzić? Żadnej z nich nie znamy nawet -.- żebym znowu nie dostał warna wybierz pierwsza i tak mam na to wyjebane ...

Opublikowano

Najpierw sobie zwal potem pomyśl jeszcze raz czy kochasz.

Skąd wy się bierzecie.

Hip-Hop nie umarł.

Admin Cienia
Opublikowano

Dobra a więc tak , od 4 miesięcy przyjaźnie się z dwoma przyjaciółkami ( one razem ze sobą są największymi przyjaciółkami ) , no i kocham obie i wiem że one też mnie kochają , spotykałem się z nimi kilka razy gadaliśmy , przytulaliśmy się i wgl ... z jedną i drugą , teraz się znów dowiedziałem że dwóch różnych chłopków zarywa do nich :( , w końcu dziś chcę poprosić jedną z nich aby ze mną chodziła ale ja po prostu nie wiem sam która mam wybrać , co robić ? Proszę o pomoc.

Jak nie wiesz którą to bierz trójkąta bądź kwadrata.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...