Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Strój czarodzieja

mikolaj2698

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to NosTale z ich NosMallem niby jest Free2Play, ale jeśli nie wyłożysz realnych pieniędzy to masz grę utrudnioną o jakieś 1000% i to co najmniej, ale ja jakoś daję radę ze względu na to, że jestem starym graczem, gdzie jeszcze NosMall nie był tak rozwinięty jak teraz :P

Opublikowano

JEEEEJ CZAS NA MOJĄ WYPOWIEDŹ :)

Kolejny sposob do wyludzenia kasy od ludzi...Jak zawsze... To co mysle.

Please. Nie wyłudzają kasy :) Nie musisz tego kupować :)

Jak dla mnie to NosTale z ich NosMallem niby jest Free2Play, ale jeśli nie wyłożysz realnych pieniędzy to masz grę utrudnioną o jakieś 1000% i to co najmniej, ale ja jakoś daję radę ze względu na to, że jestem starym graczem, gdzie jeszcze NosMall nie był tak rozwinięty jak teraz :P

Bo jest F2P. Jeżeli wiesz co się dzieje to bez wkładania kasy będziesz lepszy niż niejeden "IS KID". Ale gdyby nie is który "wyłudza kase" to byś nie latał w eq +8 z sp +10 w jakimś fajnym wdzianku. Nie mówię tutaj o kupowaniu rzeczy z IS i sellanie ich lub wymiana na eq. Mówię tu o tym, że z IS masz zwoje, amulety i inne rzeczy które możesz kupić od graczy aby ulepszyć eq/sp.

Mi się strój podoba, nawet bardzo. Dla mnie biały wygląda lepiej od tego ciemnego, a bonusy ma dobre jak na początki :)

Opublikowano

moim zdaniem nie wyłudzają kasy, chcesz to kupujesz poza tym strój chyba można zakupić też w grze od graczy, czyż nie?

Hmm niby źle nie wygląda ale cóż nie mają czego wymyślać chociaż, że niby to nie oni wymyślają. ;/

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

JEEEEJ CZAS NA MOJĄ WYPOWIEDŹ :)

Please. Nie wyłudzają kasy :) Nie musisz tego kupować :)

Bo jest F2P. Jeżeli wiesz co się dzieje to bez wkładania kasy będziesz lepszy niż niejeden "IS KID". Ale gdyby nie is który "wyłudza kase" to byś nie latał w eq +8 z sp +10 w jakimś fajnym wdzianku. Nie mówię tutaj o kupowaniu rzeczy z IS i sellanie ich lub wymiana na eq. Mówię tu o tym, że z IS masz zwoje, amulety i inne rzeczy które możesz kupić od graczy aby ulepszyć eq/sp.

Mi się strój podoba, nawet bardzo. Dla mnie biały wygląda lepiej od tego ciemnego, a bonusy ma dobre jak na początki :)

Pochwal się co osiągnąłeś bez wysyłania smsów w nostale.

@topic

żenada. Hajs sie nie zgadza i te sprawy. Kolejne badziewie za fortune, tylko dla tego żeby dzieciaczki sie zachwycały i szpanowały po nosvile. To moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...