Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Robienie reklam za RP za granicą.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sierpniu wyjeżdżam za granicę, do chorwacji. Na zagranicznym IP podobno są lepsze reklamy itp. Czy mogę za to dostać bana? Czy lepiej napisać do supportu czy coś?

Opublikowano

Tak tylko piszą że za to się dostaje blokadę na konto a raczej nie na konto tylko na zalogowanie na ich stronę :0 Teraz jednak się okazało że ten błąd naprawili i nic się nie dostaje :) Każdy może się wyprowadzić a dla nich to jest zysk raczej jak każdy ma dostęp bo dużo osób robi rp jak i kupuje :)

Opublikowano

Wieć mogę bez obaw tam robić reklamy? :D
OOO, mam nadzieję, że wkońcu wylosuję mojego upragnionego customa :3

Dzięki :)

Opublikowano

Wieć mogę bez obaw tam robić reklamy? :D

OOO, mam nadzieję, że wkońcu wylosuję mojego upragnionego customa :3

Dzięki :)

Tak, rób ile dasz rade ;d

Jeśli już byś dostał tą blokadę to piszesz do supportu i odlbokują Ci :) Ale w 99% nie dostaniesz bo ten błąd był nie z tego że było zmieniane ip

Opublikowano

Na chorwackim ip wątpie żeby były jakieś ciekawe oferty.

I oferty będą też prawdopodobnie w języku chorwackim, więc można mieć z ich zrobieniem troszke problemów.

1398258449-U383457.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

w tym roku bylem w chorwacji i reklamy nie dzialaly. Po przyjzdzie do PL zmienilem ip na belgijskie i za sponsora dostalem 5k rp z groszami. Chuja wylosowalem a dlugo sie nadtym meczylem. Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...