Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Zmienianie Wartosci Ataku Skila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, pokaze wam jak zmienic wartosc ataku skila.

1)Logujemy sie do ftp

2)wchodzimy do : /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong

3) otwieramy skill_power.txt

4)i tam mamy wszystko :) nie musze opisywac

Im wiecej mamy sily (jak gramy) to skill bedzie mial wiekszy atak.

Te wartosci pokazaja sile ,atak skila przy 0 sily,zrecznosci i postaci bez eq

banerz.gif

GG: 3699230

Opublikowano

Hehe wlasnie pisalem swoj no ale byles 1 :)

Spoko tut pozdro i oczywiscie +

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Siemka, o tym ze to plik od skilli to wiedzialem nie wiedzialem co daja te liczby wiec + bo teraz juz wiem ale mam dodatkowe pytanie, zna sie ktos moze jak zrobic skille P1 P2 P3 P4 P5 ? chcialbym dodac takie znaczki a potem zeby na S wchodziło, znaczy to to raczej wiem, dopisac te poziomy skilli ich atak inny ale jak zrobic zeby to sie czyms podnosilo? z P1 na P2 itd... noi chyba ikonki musza byc skilli z wygladem P1 itp.. z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam GARMADIAN.

EDIT:

znaczy zle sie wyrazilem, plik ktory by podnosil te czary umiem zrobic, nie umiem zrobic jedynie wygladu tych czarow, moga byc te ze skilli na p.. ale jak to ustawic?

a 2 to to ze jak zrobic obrazki ktore beda na skillu pisac np P1 P2 itd bo to trzeba zrobic zeby pisalo na skillach co nie? :/

pozdro za pomoc dam kolejne +..!

neveria_team.png

Opublikowano

@2xUP

Pozwól mi wziąc tą laskę do siebie, chyba się zakochałem, masz ode mnie kolejny raz + za tą laskę.

@TOPIC

Thx za poradnik właśnie tego szukałem, łap +

pouczenie2.gif

Zbieram minusy, nie bądź żyła daj mi minusa!

Opublikowano

Siemka, o tym ze to plik od skilli to wiedzialem nie wiedzialem co daja te liczby wiec + bo teraz juz wiem ale mam dodatkowe pytanie, zna sie ktos moze jak zrobic skille P1 P2 P3 P4 P5 ? chcialbym dodac takie znaczki a potem zeby na S wchodziło, znaczy to to raczej wiem, dopisac te poziomy skilli ich atak inny ale jak zrobic zeby to sie czyms podnosilo? z P1 na P2 itd... noi chyba ikonki musza byc skilli z wygladem P1 itp.. z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam GARMADIAN.

EDIT:

znaczy zle sie wyrazilem, plik ktory by podnosil te czary umiem zrobic, nie umiem zrobic jedynie wygladu tych czarow, moga byc te ze skilli na p.. ale jak to ustawic?

a 2 to to ze jak zrobic obrazki ktore beda na skillu pisac np P1 P2 itd bo to trzeba zrobic zeby pisalo na skillach co nie? :/

pozdro za pomoc dam kolejne +..!

da sie pewnie zrobic skile P1 P2+ ale potrzba duzo wyczerpojacej pracy

banerz.gif

GG: 3699230

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...