Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowidz][WL][RPG][Gildie][Nowy Typ gry]Ognista Dolina

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ognista Dolina wystartował ok rok temu, była to pierwsza "kopia" kwadratowej masakry, wtedy sezoun 1. Oczywiście wszystko było łądnie pięknie, serwer istniał ok 6 miesięcy, lecz potem brakło graczy, zaczeło się tworzenie masowej ilości podobnych serwerów i niestety pierwowzór upadł. Może i trochę z mojej winy bo w tym czasie dostałem się na starożytną krainę i porpstou pozostawiłem projekt. Lecz teraz postanowiłem go reaktywować z tzw. "Elitą" serwera. Czyli z osobami które na prawdę znam i utrzymuję kontakt do dzis.

Ogólnie

Własnie z tymi osobami wpadliśmy na pomysł aby nie było kolejnej marnej kopi, lecz coś orginalnego lecz nadal opierającego się na podstawach kwadratowej masakry.
Na serwer można dostać się od 100 widzów, lecz jesli masz mniej, nie przejmuj się może akurat się dostaniesz!
Wzór podania do wl:

Imie:
Dlaczego chcesz u nas grać:
Link do twojego kanału YT:

Rozgrywka

Miasta

Na serwerze będzie jedno startowe miasto, miasto główne w który będzie można zaopatrzyć się w podstawowe surowce. Miasto będzie tworzyć administracja. Oczywiście wszystko będzie legalnie bez nadużywania swoich uprawnien. Postannowiliśmy zrobić coś takiego ponieważ również będziemu musieli przebywać na serwerze aby pilnować pożadku, wprowadzać nowości itp. A na poprzednich edycjach inne osoby oskarżały nas o to, że bierzemy sobie przedmioty, co było kłamstwem.
Drugim miastem będzie miasto "Murzynów" o czym wspomnę w punkcie "Zaproś przyjaciela".

Gildie

Ogólnie rzecz biorąc gildie są fundamentami tego serwera. Wprowadzone zostaną poto aby było co na nim robić i z czego nagrywać. Standardowo jak to juz jest prawie wszędzie będą 2 Gildie Blue i Red. Gildie co tydzien-dwa będą organizować wojnę, to od Liderów gildii będzie zależało jak ta wojna będzie wyglądała. Lecz żeby nie było nudno, wygrana gildia otrzyma nagrodę, wstępnie jest to 15 kox jabłek + jakieś itemki np. enchantowane zbroje.

Zaproś Przyjaciela

Każdy członek jakiej kolwiek gildii ma prawo zaprosić 1 znajomego, widza, kogo kolwiek. Aby to uczynić musi spełnić jeden warunek, grac i nagrać min. 1 odcinek z serwera.(10minut). Jeśli odcinek nie będzie zrobiony na odwal, twój znajomy będzie mógł zagrać.
Zostanie on dodany do wioski murzynów, jest to wioska którą budują porpsotu osoby dodane jako przyjaciele. Co 2 tygodnie, przegrana drużyna będzie mogła wybrać jednego z "murzynów" aby im pomógł w odbudowie sił, jeśli się sprawdzi będzie mógł zostać w gildii na stałe.
Możliwe również, że na której wojnie nagrodą będzie np. własnie dodatkowy gracz aby jeszcze bardziej umocnić drużynę.

Co tygodniowe turnieje

W miarę możliwości co tydzien będą prowadzone turnieje gildii. Będą one polegały na walce, lub pojedynkowaniu się w róznych kategoriach wyznaczonych osób z 2 gildii. Oczywiście wygrana gildia otrzyma odpowiednią nagrodę.

Życia

Aby utrudnić rozgrywkę, będą wprowadzone życia. Każdy gracz na start otrzyma ich 4, kolejne będzie mógł zyskać jedząc diamenty

Chcesz bardzo grać a nie możesz się dostać?

Dodatkowo wprowadziliśmy opcję dostępu odpłatnie. Jeśli na prawdę chcesz się dostać, a nie masz jak to możesz wykupić dostęp do serwera SMS. Będzie to kosztowało 6zł + vat. Myslę że nie jest to duża suma, lecz pozwoli serwerowi się utrzymać, to tylko 3 batony!
Taki użytkownik będzie grał normalnie jak na survivalu, z innymi graczami będzie mógł założyć swoją gildię i atakować 2 główne. Lecz jeśli chce może przynależeć do Wioski murzynów, a kto wie może to własnie Ciebie wybierą jako kolejnego gracza drużyny!

Może to serwer dla Ciebie! Pisz podanie, nie wachaj się!

Wiadomość z ostatniej chwili, na serwerze jednym z liderów Gildii Będzie Hagen znany z filmów Nolifa i z serwera mchc!

.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Imie:Szymon

Nick:MrStefek
Ilość widzów:91
Dlaczego chcesz u nas grać:Z tego co napisałeś masz duże doświadczenie i dzięki temu może rzeczywiście będziesz w stanie stworzyć porządny serwer na którym będzie się opłacało grac dłużej niż tydzień, liczę też na brak Vipów itp chociaż chyba to nie możliwe, a dlaczego ja? hmm głównym moim atutem jest charakter i to że zwykle jestem w stanie tworzyć ciekawe ekipy dzięki którym po prostu chce się grać:)
Link do twojego kanału YT: http://www.youtube.com/user/ZagrajzTicu

Opublikowano

UP wysyłam do ciebie pw.

Co do vipów, to kto widział kiedykolwiek VIPY na prywatnym serwerze?

Nic takiego nie przewiduje:)

.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Imie: Tomasz
Ilość widzów: 81
Dlaczego chcesz u nas grać: Chciałbym u was zagrać, ponieważ nudzę się strasznie na tych serwerach multiplayer i inne gry mnie nudzą. Uważam, że odejscie od takiego stylu życia daje dobre znaki.
Link do twojego kanału YT: http://www.youtube.com/user/DeVGaMeRPL

Opublikowano

Imie:Paweł
Ilość widzów:189
Dlaczego chcesz u nas grać: Nie miałem pomysłu z czego mam nagrywać na mój kanał, a ten o to pomysł z serwerem mi się podoba :)
Link do twojego kanału YT: www.youtube.com/user/MrWWE9912

341632-pawico234

Opublikowano

Imie: Kamil

Ilość widzów: 23 ;/ Ale na starym koncie miałem 250, tam kręciłem Poradniki z BFa, CSa itp. A te konto to z Minecraft xD

Dlaczego chcesz u nas grać: Ponieważ jestem ogarnięty, nie przeklinam, jestem zgodny w grupie ;) I bardzi bym chciał zagrać u Was :)

Link do twojego kanału YT: http://www.youtube.com/user/jjaykamilpl

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...