Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Problem!

WarriorWojownik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż gdy chce dołaczyć do jakiej kolwiek bitwy gdy dochodzi pasek do konca to zaczyna na górze pokazywac sie tal:

,,WoT (brak odpowiedzi) i tak raz jest i raz niema tak ,,miga''. Pomóżcie mojemu koledze na gorszym kompie a działa :(

Opublikowano

A powie ktoś jak je usunąć??

Ale w tym rzecz ze niemam zadnych jest tylko folder 0.8.6 w nim readme a w nim jest napisane This folder is used for World of Tanks modifiers (mods).

To on byl na swiezo czyli bo chcialem z kolega a nie mialem zainstalowalem i tak sie dzieje

Opublikowano

@UP

Tzn. wiesz. Ja się w takie rzeczy babrać nie lubię i robię po prostu formata. Spróbuj reinstalnąć WoT'a (usuń i zainstaluj od nowa, nawet z tej samej instalki), a i podaj jeszcze jaka karta graficzna, co do RAM-u - jest OK, ale mogłoby być lepiej. Ciąć Ci nie będzie jak zainstalujesz teksturki 25%. Tylko najpierw musisz wejść do bitwy.

Opublikowano

Dobra moge grac tylko jeszcze jedna sprawa. Jak powiekszyc FPS a zmniejszyc PING????

Edit:

Wiem co jest przyczyna brak odpowiedzi. Ping i FPS bo jak mi sie przestalo tak robic to bylo 10 fps 999 ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...