Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Poppy dlaczego zapomniana?

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej co tym razem powiecie ciekawego na temat poppy? Dlaczego jest zapomniana? Oplaca sie ja brac na solo topa na rankedy?

Niby early game ma slabe ale w late w tf moze wbic na ulti we wrogiego adc a reszta enemy teamu nic jej nie moze zrobic. Wiec poppy wydaje sie calkiem przydatna.

A i jeszcze jakie itemy na nia warto skladac? Ad tank?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

co do itemów to na pewno trinity, butki mercury albo tabi, reszta nie wiem.

@up: brak escapu ? dlaczego tak uważasz, na ganku po 6 wątpie by ją zabili, poza tym ma coś na zasadzie ghosta pod jakimś skillem nie pamiętam tylko pod którym.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

co do itemów to na pewno trinity, butki mercury albo tabi, reszta nie wiem.

@up: brak escapu ? dlaczego tak uważasz, na ganku po 6 wątpie by ją zabili, poza tym ma coś na zasadzie ghosta pod jakimś skillem nie pamiętam tylko pod którym.

Pod "W".

Hextech to core item po trinity. Ew. póżniej gauntlet

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Jest okropna i ma do kitu splash. Może to jedna sprawa.

Druiga sprawa, bo na obecną mete jest masa lepszych picków i łatwa do skontrowania.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Pod ad się jej nie opłaca robić, pod ap też. Hybryda jest ok, ale i tak odstaje od dzisiejszej mety. Trudna farma, dziwnie się nią gra ( bynajmniej dla mnie ), trudno kogoś zabić, nie ma bursta, duże cd. Jedyne co ma dobre to warunkowy stun. Pjona

graphic.png

Opublikowano

Hej co tym razem powiecie ciekawego na temat poppy? Dlaczego jest zapomniana? Oplaca sie ja brac na solo topa na rankedy?

Niby early game ma slabe ale w late w tf moze wbic na ulti we wrogiego adc a reszta enemy teamu nic jej nie moze zrobic. Wiec poppy wydaje sie calkiem przydatna.

A i jeszcze jakie itemy na nia warto skladac? Ad tank?

Nigdy się kurwa nie rzuca ulta na adc, bo to pewna śmierć w sekundę. Zawsze się rzuca na supporta albo tanka, kogoś kto nie zada nam dmg, a dopiero potem można brać się adc. W tej sytuacji poppy może być całkiem przydatna.

Pod ad się jej nie opłaca robić, pod ap też. Hybryda jest ok, ale i tak odstaje od dzisiejszej mety. Trudna farma, dziwnie się nią gra ( bynajmniej dla mnie ), trudno kogoś zabić, nie ma bursta, duże cd. Jedyne co ma dobre to warunkowy stun. Pjona

Poczytaj o znaczeniu słowa bynajmniej, bo cię chyba w gimbazie nie nauczyli. Pjona.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nigdy się kurwa nie rzuca ulta na adc, bo to pewna śmierć w sekundę. Zawsze się rzuca na supporta albo tanka, kogoś kto nie zada nam dmg, a dopiero potem można brać się adc. W tej sytuacji poppy może być całkiem przydatna.

Poczytaj o znaczeniu słowa bynajmniej, bo cię chyba w gimbazie nie nauczyli. Pjona.

Czego nie rozumiesz? wracaj do gimbazy człowieku. Mówię, że dziwnie się nią gra, chociaż dla mnie to nie sprawia problemu. Ma dziwny mechanizm.

żeby nie było spamu - powinna dostać remake'a

graphic.png

Opublikowano

ja powiem tak - postać ma potencjał lecz nie na dzisiejszą metę

6miesięcy temu w jungli podstawowe postacie to nocturne, mao, ew. eve

obecnie żadna z tych postaci nie jest grana

zmienia się meta - zmieniją się postacie

ogólnie wydaje mi się że grać poppym można, aczkolwiek są lepsze picki niszczące tą postać w erly jak i late (cho, jayce itd)

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jest okropna i ma do kitu splash. Może to jedna sprawa.

Druiga sprawa, bo na obecną mete jest masa lepszych picków i łatwa do skontrowania.

zatwierdzam ten post.

jak widze jej splash to mi sie chce rzygać, jest tak okropnie chujowa, że szkoda gadać, kopałbym po ryju grafika, który to zrobił, jest to najgorsza rzecz jaką ktoś mógł zrobić i mowie tu całkowicie poważnie, ten splash jest gównem samym w sobie.

co do samej poppy to jest chujowa, w early ma 0 dmg, zanim wbije ten 6 zdąży zginąć 10 razy chyba, że stoi cały czas pod wieżą, chujowe skille, ult ma za duże cd żeby coś robić.

musze napisać do riotu, ze splash poppy wywołuje u mnie odruch wymiotny, bo jest tak chujowy, niech wiedzą jak bardzo spierdolili tą rzecz

1373113819-U962816.jpg

kurwa, przecież na to się nie da patrzeć...

jeśli komuś podoba się ten splash to jest chorym skurwysynem

Opublikowano

Jeżeli nią graliście nie raz to zauważycie, że jest STRASZNIE SZTYWNĄ postacią... Nie posiada ofensywnych ataków, co ułatwia Farmienie ; ) I to jest bardzo przyjemne i dodaje + do postaci.

Jedyny jej CC to przybicie do ściany co nie jest takie proste.. A skill atakujący to Q i E z czego mają spore cooldown i nie są zbyt efektowne. Jej pasyw również nie jest JAKIŚ dobry, żeby podkreślić tą postać.

Jej ulti działa tylko na jednego przeciwnika z czego też nie jest użyteczne, chyba, że możesz przez niego zabić samego ADC :(

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...