Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq dla knight'a 55lvl.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam trochę kaski po powrocie do gry odłożonej i teraz mam pytanko. Jakie eq by się bardziej opłacało?

Dsm, zao legi, bohy, dh, ds, czy Mpa, g legi, bohy, dh, ms, . Spokojnie mnie stać na te eq jak i zarówno na te.

Myślę, że i tak te pierwsze by mi spokojnie starczyło na 55 kinie, tylko mam obawy czy by nie obkupić się już na przyszłość?

E9mwj60.png
Opublikowano

Generalnie na tym levelu wystarczyłby Ci pierwszy zestaw, a nawet coś słabszego. Jeśli jednak stać Cię na takie itemy, na jakieś waste, to oczywiście dokonaj zakupu tego drugiego zestawu, przy okazji uzbroisz się na przyszłość.

Opublikowano

to jeszcze ja dodam.

co polecacie zmienic w moim eq, 55ek : demon armor, demon helmet, mms, zao legs, zaoan sword, softy, platinum amulet.

podawajcie propozycje

Opublikowano

to jeszcze ja dodam.

co polecacie zmienic w moim eq, 55ek : demon armor, demon helmet, mms, zao legs, zaoan sword, softy, platinum amulet.

podawajcie propozycje

Ja bym zmienił demon armor na mpa i tyle:D eq kozak

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

to jeszcze ja dodam.

podawajcie propozycje

Ja bym zmienił demon helmet na zao helmet- zawsze lepiej z blokiem.

217xz.jpg
Opublikowano

Ja bym zmienił demon helmet na zao helmet- zawsze lepiej z blokiem.

bo moglbym zmienic demon armor na mpa, a zaoan legs na dwarven legs, helmet zaoan. to mialbym razem 8 psychicale.

i teraz jak mam te 8 psychicali, to od jakiego wysokiego obrazenia one dzialaja?

Opublikowano

Podam ci na przykladzie zao helma ktory daje 5 % psychical. jak masz golden helmet, to hity beda mniejsze od zao tylko do 100 hp. a jak masz zao helmet, to otrzymasz mniej obrazen przy 100+ . Jakos musisz zrozumiec :D

1385975953-U914647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...