Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy rok Nowe gry Nowa zabawa Pusty portfel

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kupiłem sobie nowe Cd-action i tam piszą o grach super fajnych. Wiedźmin 3 to z 150 zł, Watch Dogs to też 150 zł albo i 200 zł, The Last Of Us to 209 zł, Dying Light to ok. 100 zł, Battlefield 4 to z 200 zł, State Of Decay to jakieś 150 zł. No i skąd wziąć na to kase bo tak dużo to 1 miech trzeba pracować w pracy za 2000 zł. Szykuje się piracenie bo ... Sami wiecie. Dali na pc gry niektóre firmy, my damy im szkody.

Opublikowano

I założyłeś ten temat, żeby poinformować mnie o cenach gier i o tym, że będziesz piracił?

Chcesz pieniądze, to pracuj. Nie wiem, pracuj u rodziny/rodziców, roznoś ulotki, strony typu ad.fly itd.

AxeePL.png

Opublikowano

Nie no nie wykluczam tego że sciagne jakies gry. Ale chcę się dowiedziec co sadzicie na ten temat i jak sprawa wyglada u was

Opublikowano

Gram na PS3 i PC. Grę w dniu premiery kupuję zwykle raz/kilka razy na rok, a tak to gry na PS3 mam z PS+, a na PC większość mam z CDAction. Czasami coś kupię na PC i PS3.

AxeePL.png

Opublikowano

Ja często gram w gry, ale rzadko je kupuje (przeważnie są to gry online, darmowe). Jak już kupuję jakąś grę, to taką która ma rozbudowaną fabułę i wiem, że mi się nie znudzi po kilku dniach. Więc dobierz sobie odpowiednią. Co do piractwa, wiadomo teraz to już ''każdy'' tak robi, mimo to czasami trzeba liczyć się z konsekwencjami. Powodzenia w ściąganiu. :P

Opublikowano

Ja często gram w gry, ale rzadko je kupuje (przeważnie są to gry online, darmowe). Jak już kupuję jakąś grę, to taką która ma rozbudowaną fabułę i wiem, że mi się nie znudzi po kilku dniach. Więc dobierz sobie odpowiednią. Co do piractwa, wiadomo teraz to już ''każdy'' tak robi, mimo to czasami trzeba liczyć się z konsekwencjami. Powodzenia w ściąganiu. :P

Nie każdy pobiera gry...

AxeePL.png

Opublikowano

debil by wydawał na gry 200 zł + takie moje zdanie

Ty jesteś debil. Każdy ma prawo do wydawania swoich pieniędzy. Lepiej kupować drogie gry niż być pier*****ym złodziejem. Takich jak ty jest pełno w Polsce. To psuje nasz naród. Najlepiej nic nie pisz w tym temacie i idź grać w Metina i pobierać gry z piratebaya. Czekam na hejty i ostrzeżenia. <3

AxeePL.png

Opublikowano

Mam hajs to moge. xD

Jak chcesz szybko zarobić, to sie wysil i wbij w 2 tyg. duży lvl i pro eq w metinie potem sprzedaj xD
Nie no to cięki sposób, ale nie zarobisz sobie tak szybko hajsu.
A za miesiąc pracy na roznoszeniu ulotek (gdzie prawie nigdy nie ma, albo nie chcą dać) zarobisz tylko 200zł. to dwie gry, albo tylko jedna, jak kupisz po 150zł to jedna ci wyjdzie po 100, już 2.

Opublikowano

Zacznij pracować gdzieś to będziesz miał hajs na gry. Popytaj sąsiadów, poszukaj ogłoszeń w internecie, jest dużo opcji...

Opublikowano

1 miech trzeba pracować w pracy za 2000 zł.

Ty lepiej w ogóle nie wydawaj na gry, zobaczysz jak Tusk Cię przyciśnie xD

@top

Rzadko kupuję oryginalne gry poza serią AC, myślę że szkoda kasy na takie gry w które pograsz kilka dni i the end ale te w które można grać rok albo i dwa to jest już opłacalne, jak nie masz środków to zmień pracę, nikt Ci nie broni.

Opublikowano

Szkoda tyle kasy wpakować w gry. Za te pieniądze miałbym co jeść przez 2 miesiące lub i nawet dłużej .

9368_gold.png

Opublikowano

I ty masz problem? xD znam ludzi którzy robią za 1000 zł na miesiąc z czego 800 zł przeznaczaja na chlanie i żyją szczęśliwi....

Ja gry ściągam gram godzinę i usuwam bo mi się nudzi. Dlaczego mam płacić tyle kasy za grę która może mi się nie spodobać?

Opublikowano

Hmmm piracenie. To tak jakbyś ukradł batona bo nie masz na niego kasy.

I ty masz problem? xD znam ludzi którzy robią za 1000 zł na miesiąc z czego 800 zł przeznaczaja na chlanie i żyją szczęśliwi....

Ja gry ściągam gram godzinę i usuwam bo mi się nudzi. Dlaczego mam płacić tyle kasy za grę która może mi się nie spodobać?

To tak jak bierzesz w sklepie batona, jesz i nie płacisz bo ci nie smakował...

Opublikowano

Dokładnie, ale od czego są wersje demo (testowe)?

Ja nie mam tych problemów, bo mój komputer taki wooden, ciężko odpalić coś nowszego, więc rzadko coś kupuje/ściągam.

Opublikowano

Baton to złe porównanie, jedzenie, jeść musisz by przeżyć, no nie wiem co za debil by kradł batona. A gry to dodatek którego musieć nie musisz.

Dokładnie, ale od czego są wersje demo (testowe)?

Ja nie mam tych problemów, bo mój komputer taki wooden, ciężko odpalić coś nowszego, więc rzadko coś kupuje/ściągam.

Znajdź mi demo FarCry 3, dowolnego AC czy innej popularnej gry. NIE MA.

@topic

Ja zwykle czekam po premierze na jakąś promocję, np. FarCry 3, dwa miechy po premierze kupiłem na allegro za 60zł. A nadal jest wart więcej.

Opublikowano

Kurcze, chciałbym kupić Far Cry 3 czy The Last of Us, ale mój komp nie pozwala. Szczęscie, że mam dobrego tableta.

Opublikowano

Nie rozumiem autora tematu, dobre gry mają być tanie ponieważ nie masz na nie pieniędzy? No chyba oni musieli dużo pracować by stworzyć swoje dzieło...

Jeśli gry są dla Ciebie zbyt drogie, użyj portalu typu Allegro, E-Bay, czy Tablicy, tam z pewnością są używane, ba, nawet nowe tańsze od takich z empiku...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...