Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z tym Nocturne?

dudusix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Nocturna posiadam od około roku ale jakoś mało nim grałem ale dzisiaj naszła mnie ochota. Co o nim sądzicie? Jak sobie radzi w s3?Nie jest juz powoli zapomnianą postacią? Czekam na wasze opinie :)

Opublikowano

no jego grywalnosć spadła, może dlatego że meta jest teraz na heca, jarvana czy voliego

noc jest dobrym wyborem aczkolwiek zdecydowanie oslabiał przy wzmocnieniu innych postaci

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

jest całkiem fajny, robiąc mu dużo survi potrafi wbić się w tf na ulcie i zabić enemy adc bez itemów na dmg.

niektórzy dalej grają nocturnem i robią rozpierdol, ja osobiście na smurfie grajac tylko nocturnem wyszedłem z brązu 4 do srebra 4 (tak, wiem duże osiągnięcie xD)

i spisywał się bardzo dobrze

Opublikowano

Nocturne stracił na grywalności, jest znacznie więcej lepszych junglerów od niego.

Może on zostać łatwo skontrowany, mimo swojego feara łatwo przegrywa 1v1.

Jego ganki są nawet dobre, właśnie ze względu na fear, dodatkowy speed i spell blockera, no ale cóż...

Jeżeli nie dostanie w najbliższym czasie jakiegoś buffa, to może być nieciekawie.

Opublikowano

No tak racja jest slaby jak sie go bezsensownie picka.

On jest tylko na sytuacje, kiedy potrzebny jest szybki focus, czyli na enemy ze slabym escape czy tez shena

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...