Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hack na SP

Lukasz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy istnieje hack na ulepszenie sp?
Widziałem taki na youtube i chciałbym właśnie sb takiego pobrać . Jeżeli ktoś zna i ma link to podajcie ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego i nigdy nie będzie a jeśli oglądałeś tego exploita poprzez packetlogger to tylko ty to widzisz a inni nie.

nostaleh.png
Opublikowano

Nie, nie ma takiego czegoś jak hack na sp, jedynie Ty to widzisz a poza tym w takim czymś często występuje keylogger z powodu iż osoba która to nagrała chce zrobić ludzi w ch.. ;/

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Nie ma takiego czegos i nie bedzie ;) wszystko to fake lub keyloggery . Jedynie mozesz zmienic wizualnie w programie ale to tylko ty bedziesz widzial

signature5y.png

Opublikowano

Żaden hack nie istnieje, a to co widzisz na YouTube to oszustwa (czasem nie, czasem tak) hack na sp? zapewne zrobiony za pomocą programu PacketLogger (oczywiście inni tego nie widzą) dosyć przydatny program bo można sobie zmieniać ekwipunek etc. oraz przydatny do robienia serwerów NosTale..

Szukasz polskiej fam w NosTaleSE?

Zajrzyj tutaj lub napisz mi na PW!

http://www.mpcforum.pl/topic/627300-szukam-oferuje-rodzine/page-6#entry8177700

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...