Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BoL oraz main champion.

Desmond Miles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Słyszałem że na Bot of Legends jest skrypt na Ryze.

Więc dużo osób nim gra i słyszałem że za to bany są.

Ryze to mój main i rozegrałem nim około 90% moich gier ( reszta supportem/solo ).

Czy mogę dostać bana ?

1375385575-U914779.png

Opublikowano

WTF, masz dostać bana za to, że grasz ryzem?

Nie dostaniesz bana, przecież to zwykła postać...

Opublikowano

Tak, tylko jeżeli Riot zobaczą że samym Ryzem z brązu do platyny doszedł lub walną parę penta killi w jednym meczu to zaczną być ciekawi, Nie powinieneś dostać bana tylko nie przesadź :P

@Off widzę że kidmod za dużej wiedzy nie ma..

rh3w6Rm.png

by squah

Opublikowano

Chyba kuźwa ty za dużej wiedzy nie masz.

Riot nie sprawdza, czy ktoś doszedł z brązu do platyny, skrypt wysyła kilkaset żądań wykonania np. Q w ciągu sekundy, po tym można poznać, że ktoś używa BoLa.

Możesz grać Ryzem do bólu i nie dostaniesz nawet ostrzeżenia, paranoja, co się na tym forum wyprawia...

Opublikowano

Tak, tylko jeżeli Riot zobaczą że samym Ryzem z brązu do platyny doszedł lub walną parę penta killi w jednym meczu to zaczną być ciekawi, Nie powinieneś dostać bana tylko nie przesadź :P

Co ma postać do bola? Nic.

BANA ZA GRY RYZEM NIE MA. Nie wprawadzaj wiary w błąd, generalnie bany za zoomhacki są itp. god pls.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Riot nie sprawdza, czy ktoś doszedł z brązu do platyny, skrypt wysyła kilkaset żądań wykonania np. Q w ciągu sekundy, po tym można poznać, że ktoś używa BoLa.

Możesz grać Ryzem do bólu i nie dostaniesz nawet ostrzeżenia, paranoja, co się na tym forum wyprawia...

Słaby jesteś w wymyślaniu nowych idei działania programów, ale nie powiem WYOBRAŻNIA twoja jest przeogromna ;)

Co do tematu możesz grać ryzem, mainować go - nie dostaniesz bana...

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Co ma postać do bola? Nic.

BANA ZA GRY RYZEM NIE MA. Nie wprawadzaj wiary w błąd, generalnie bany za zoomhacki są itp. god pls.

Wszystko jest zapisywane w logach, więc jeżeli będzie dziwna aktywność na twym koncie jedną postacią, grająca cały czas w rankedy wbijając od brązu aż po platynę, Riot zacznie interesować się twym kontem, po czym sprawdzą logi i praktycznie mogą ciebie zbanować jeśli ta aktywność będzie podejrzana, może być różnie :P

@3x UP Report za wulgaryzmy ze strony kid moda :)

rh3w6Rm.png

by squah

Opublikowano

Wszystko jest zapisywane w logach, więc jeżeli będzie dziwna aktywność na twym koncie jedną postacią, grająca cały czas w rankedy wbijając od brązu aż po platynę, Riot zacznie interesować się twym kontem, po czym sprawdzą logi i praktycznie mogą ciebie zbanować jeśli ta aktywność będzie podejrzana, może być różnie :P

@3x UP Report za wulgaryzmy ze strony kid moda :)

JAKIE LOGI? On nie gra na bolu tylko gra ryzem. O jakich ty logach mówisz? Jakim zainteresowaniem riotu? JAKIM BANEM?

Co to za głupota, mówiąc że za graniem ryzem jest ban. Spoko. Mam 71 gier ryzem, wygrywam, podejrzane? Dostane bana?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jemu nie chodzi czy dostanie bana za używanie bola tylko czy dostanie bana, że grał sobie ryze sporo meczy. Czytanie ze zrozumieniem sie kłania.

a11176.jpg

Opublikowano

Nie dostaniesz.

Kolejne plotki, gdzie Ty tu widzisz jakieś kilkaset żądań?

elseif myHero:CanUseSpell(_Q) == READY then
                        doSpell(ts, _Q, qRange)
Opublikowano

Jakie logi? To nie Metin, tu rozgrywka toczy się różnie. Gdyby były logi to te serwery by wybuchły.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jakie logi? To nie Metin, tu rozgrywka toczy się różnie. Gdyby były logi to te serwery by wybuchły.

każda gra ma swoje logi, lol.

Za samym granie Ryzym bana nie dostaniesz, nie mogą Cie zbanować jeśli nim po prostu grasz dobrze i się wykerujesz pare lig/dywizji grając tylko nim. Natomiast na używanie bola można dostać bana na luzie i uwierz mi, że Riot będzie potrafił rozpoznać tych dobrych graczy od tych grających na botach.

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ʀᴀɪsᴇ ᴜʀ ᴅᴏɴɢᴇʀs ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Opublikowano

każda gra ma swoje logi, lol.

Za samym granie Ryzym bana nie dostaniesz, nie mogą Cie zbanować jeśli nim po prostu grasz dobrze i się wykerujesz pare lig/dywizji grając tylko nim. Natomiast na używanie bola można dostać bana na luzie i uwierz mi, że Riot będzie potrafił rozpoznać tych dobrych graczy od tych grających na botach.

Wystarczy dodać mały delay (nawet losowy) i nici z odróżnienia. Póki gra nie ma anticheata z prawdziwego zdarzenia można cheatować do woli.
Opublikowano

Nie... nie dostaniesz nic... to nie jest jakiś prywatny serwer w jakiejś starej grze w której bana można dostać za podejrzenia... możesz być pewny, że bana nie będzie, jak nie wiedzą do końca, to nie zbanuja musza byc pewni na 100%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak byś grał Ezrealem też miałbyś dostac bana z nic? Ryż postać jak każda inna, nawet grając z bolem nie dostaniesz bana, tym bardziej nie dostaniesz bez niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...