Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] gry

pawlomalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry, ale nie pamiętam tytułu. W grze chodziło się człowiekiem, który zbierał armię "podobnie jak w HOM" ale grało się z trzeciej osoby, gdy wszedł na terytorium wrogiej jednostki "zaznaczonej okręgiem o złotym i czarnym kolorze" to odrazu się walczyło na tury "jak w HOM". Świat był rozległy, człowiek ten został wyrzucony ze swojej krainy poprzez wymiar i wylądowal na obcej. Wiem że była tam taka misja jak spalone wiedźmy coś w tym stylu i one były spalone na stosie, można było wejść do przyjaznych zamków. Gra ta śni mi się po nocach, ale za nic nie mogę sobie tytułu przypomnieć.

P.S. Tu nie chodzi o "two worlds" <--- w dwóch światach chodzi o ocalenie siostry, a w tej grze chodziło o powrót do swojej krainy, która nazywała się chyba Avalon cos w tym stylu. A i jeszcze jedno: jak sie poszło nad klif to można było zobaczyć potężne drzewo. Prosze o jak najszybsze odpowiedzi, każda odp zawierająca tytuł gry zostanie sprawdzona i dam like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...