Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko ubijać metiny w red lesie

Zoko125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sposób jest taki, po prostu robimy eq na nieumarłe, cała filozofia, mało kto o tym wie.

SPOSÓB NIE DZIAŁA NA KAŻDYM SERWERZE ~~MASTICK

sygnatura.png

Opublikowano

Zależy też na jakim serwerze, bo ogółem to wartość ataku jest brana z ogólnej wartości ataku zawartej w panelu posaci + np. średnie z broni + kd i silny na potwory.

btw. mógłbyś rozwinać swoją myśl?

Opublikowano

Silny przeciwko nieumarłym daje np 20% wiecej dmg 1 item.

A dlaczego nieumarły a nie np. mistyk?

Mistyki działają tylko na driady i metiny na piekle, widzę że mało grasz w metina.

sygnatura.png

Opublikowano

Nie możliwe że to działa.

Na metiny działa tylko bonus na POTWORY.

Bonus na nieumarłe na pl działa tylko w dt i w katakumbach nie ma prawa działać na metki.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dopisz to do 1 postu, na którym serwerze działa, bo przecież nie wiemy o tym. Wiesz wszędzie jest inaczej, ustawiają to na serwerach jak chcą, więc urozmaić 1 post i dopisz na jakim serwerze możemy tych bonów używać i jakie to są bonusy.

Opublikowano

Silny przeciwko nieumarłym daje np 20% wiecej dmg 1 item.

Mistyki działają tylko na driady i metiny na piekle, widzę że mało grasz w metina.

Na globalnym serwerze nie działają takie bonusy na metiny. Działają tylko sr,roski,kd,dowodzenie te sprawy.

I z tego co wiem to nigdzie nie działa,jak dla mnie niezły kit

Proszę sprawdzić na Alien2,eu derides.pl theris.pl i dalej nie pamiętam, dam edita...

Na theris nie dziala,działa tam tylko 6-7 i to co pisałem up

Opublikowano

Na metiny działa w ogóle jakiś inny bonus po za potwory? Pierwsze słyszę jak dla mnie kit, bądź sprawdzane na serwerze gdzie akurat tak zrobiła administracja. Sprawdzał ktoś czy działa na innych serwerach/

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Aha,więc Twoim zdaniem metiny,to potwory nieumarłe,tak jak demony :D? To,że na jednym serwerze działa,bo tak ustawiła administracja,nie znaczy,że jest tak wszędzie.

Opublikowano

a Wyzyna?

przeciez diably dzialaja na metki ^.-

To zależy od administracji czy ustawi czy też nie...

Na globalu nie działa.

1378747514-U216092.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na globalnych serwerach metiny w red lesie mogą działać jedynie bony takie jak silny na potwory wartość ataku i kryt/przeszycie, więc raczej tutaj nas nie nauczyłeś nic nie wniosłeś do tego tutoriala.

1zdobq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...