Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co byście chcieli w Combat Arms?

deathquestermc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Usunięcie buga z kucaniem (nigdy nie naprawią).

- Usunięcie widoku z 3 osoby podczas gry CW.

- Dodanie komunikatu do zespołu Alpha "installing" gdy ktoś podkłada bombę na SD, tak jak to jest w A.V.A.

- Zwiększenie szybkosci ruchu podczas celowania snajperką.

- Usunięcie recon vesta lub wprowadzenie go za GP.

- Usunięcie wszystkich charakterów i speców.

- Usunięcie RPG i granatników oraz dużego nejda.

76561198090890807.png

Opublikowano

- Usunięcie buga z kucaniem (nigdy nie naprawią).

- Usunięcie widoku z 3 osoby podczas gry CW.

- Dodanie komunikatu do zespołu Alpha "installing" gdy ktoś podkłada bombę na SD, tak jak to jest w A.V.A.

- Zwiększenie szybkosci ruchu podczas celowania snajperką.

- Usunięcie recon vesta lub wprowadzenie go za GP.

- Usunięcie wszystkich charakterów i speców.

- Usunięcie RPG i granatników oraz dużego nejda.

Było by za dobrze ;c

-Buga nie zrobią

-Całkiem dobry pomysł

-Nie wiem co to :D

-No to też dobre. Bo jak się idzie z SR to tak jak na C ;f

-Musi coś być ze speeda za nxy.

-Nie zrobią tego nigdy

-Musieli by usunąć QR`y, gdzie połowa koxów tam by skończyła grę.

// Żeby nie było spamu, zmieniam prefiks na Dyskusje. Każdy będzie mógł się wypowiedzieć i wyrazić swoje zdanie na kogoś opinię :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

W tym komunikacie chodzi o to, że gracze z alpha widzą komunikat gdy ktoś z ich drużyny podkłada bombę.

76561198090890807.png

Opublikowano

W tym komunikacie chodzi o to, że gracze z alpha widzą komunikat gdy ktoś z ich drużyny podkłada bombę.

Czyli w sensie pokazuje się coś w stylu "Alpha plantuje bombę" ?(oczywiście po angielsku)

Opublikowano

Mogli by wyjebać połowę rzeczy za NX nawet 3/4 tego gówna.

Te zjebane mody Ft.

Bugi/hacki.

Ogarnąć tanki Hs'ów bo to wkurwi*

Opublikowano

Każdy narzeka, a każdy gra, prawdziwa Miłość ;D

CA <3

Tutaj mówimy tylko co byśmy chcieli, a co nas denerwuje ;x

Mogli by wyjebać połowę rzeczy za NX nawet 3/4 tego gówna.

Te zjebane mody Ft.

Bugi/hacki.

Ogarnąć tanki Hs'ów bo to wkurwi*

To raczej już było zamierzone od początku CA. Bo te hełmy niby mają dawać jakąś tam obronę na HS czy coś. To jest właśnie to.

btw ty masz bana na główne czy co :D ? Bo na mixie byłeś low rangą.

W sumie to nieważne.

Opublikowano

Tutaj mówimy tylko co byśmy chcieli, a co nas denerwuje ;x

To raczej już było zamierzone od początku CA. Bo te hełmy niby mają dawać jakąś tam obronę na HS czy coś. To jest właśnie to.

btw ty masz bana na główne czy co :D ? Bo na mixie byłeś low rangą.

W sumie to nieważne.

Ta koleś jakimś sposobem wzbogacił się o moje pasy nie tylko do ca.

Ale nawet bez hełmów koleś dostający banie nie ginie (mając bandamkę)

Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to :

-zmniejszenie max speeda i speeda infecta

-dodanie 3 slot speca,

-przywrocnie klasycznych specow,

-wypierd**enie turasów,

-bany za bezpoctawane kickanie elit,

-przywrocenie permow.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

- usunięcie mutagenów (w szczególności tego niebieskiego)

- zmniejszenie expa o połowę w każdym trybie, koniec ciągłych eventów na bonus expa/gp

- bardziej kreatywniejsze joby

- i coś tam

Opublikowano

Kurwa ogólnie powrót o 2 - 3 lata wstecz, wtedy bylo super ;)

Ale, że to jest niemozliwe no to mozliwosc kupna specjalista od maj + i usuniecie go z black marketu (tylko za GP), mniej glitchow chociaz juz jest lepiej ja juz nie pamietam kiedy ostatnio zlapalem/uzywalem jakiegos glitcha, yyyy noi to co najwazniejsze zlikwidoanie tych cholernych placzkow, hackerow. (Gdy ktos zacznie plakac na chacie to screen i 100% ban tomorrow for crying^^ ale by byla beka xD polowa idiotow z gry skonczylaby swoja przygode z gra ^^

Pozdro ;)

Opublikowano

To czego nigdy nie zrobią czyli usunięcie wszystkich robotów,nemezixów itd. bo to zniszczyło grę. Lepszym wyjściem byłoby pójście w motyw zombie bo to było coś. Pamiętam jak dodali w 2010 roku (chyba) Cabin fever to nie dało się wejść do żadnego pokoju tylu ludzi chciało grać w ten tryb. Roboty,kusze itd. to jest gówno po prostu. I zmienili HUD na ten z początku gry wtedy miałem dobre wspomnienia z grą, a nie jak teraz.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

To czego nigdy nie zrobią czyli usunięcie wszystkich robotów,nemezixów itd. bo to zniszczyło grę. Lepszym wyjściem byłoby pójście w motyw zombie bo to było coś. Pamiętam jak dodali w 2010 roku (chyba) Cabin fever to nie dało się wejść do żadnego pokoju tylu ludzi chciało grać w ten tryb. Roboty,kusze itd. to jest gówno po prostu. I zmienili HUD na ten z początku gry wtedy miałem dobre wspomnienia z grą, a nie jak teraz.

głupoty gadasz , dobrze że rozwijają tryb PvE bo jest zabawa że postrzelasz sobie do zombie :D , z tymi robotami fakt trochę dowalili , no ale im się nudzi w robocie i robią byle co byle było , lobby jest do dupy teraz , hud jest dobry nie wiem gdzie widzisz problem , misje by mogły wrócić tak jak było kiedyś że było te 3-4(chyba) misji i nie trzeba było wybierać 1 tylko wszystkie robiło się naraz co było fajnie , a teraz jakieś gówno gdzie jak chcesz wykonać musisz grać flagi ... albo inne tryby których nie lubisz :/

ALE najbardziej wkur*iające jest to jak te 9letnie dzieciaczki grają w te grę i ktoś ich zabije czytasz tylko "OMG HACKER , AIMBOT , REPORT , KICK , NOOB , motherfuucker , n00b , itp itd.) a potem nagle wypie&dalają nożem fantastica i piszą "QQ , Skill , aj dont use hak :( "

A i powinni dodać taką zaporę że jak gra jakiś turk albo arab(Muzułmanin) konto powinno być banowane perm (wiem jestem rasistą ale to nie o to chodzi) chodzi mi o to że najczęsciej oni zapierdzielają na czitach , w taki sposób że niewiadomo skąd wiedzą gdzie jesteś , strzelają TYLKO w 1 punkt z miniguna itp ...

polacy też w sumie graja na czitach tylko że to kończy się wiadomością że dostali bana , bo robią to zbyt jawnie (wiem są wyjątki :D )

Opublikowano

Kaiży by chcial zeby pousuwac rzeczy z Black Marketu jak by sie tak stalo to gra by upadla bo by niemieli zarobkow, Ja bym chcial zeby przywrocili spece ze starymi statami nawet zeby robili taki event co 2-3 miechy, ale oczywiscie za GP i zeby wrocily za NX ale nazawsze

Opublikowano

-wprowadzić wersję Polską (chodzi mi o język w grze)
-wrócić itemy za nx
-raz na miesiąc dawać 2 bronie za gp na perma
-kickanie z rooma bezpodstawne=perm ban
-wrócić stare lobby
-permy wypadąjace częściej z czarnych skrzynek
-czarne klucze za gp

Opublikowano

Zablokować izraelskie dzieci(największe płaczki), kebabów(za abuse i trollowanie), dodać jakieś fajne itemy na speca, zmniejszyć rangi na spec itemy(czasami fajnie się pobawić na QR albo FT) i czasami dawać jakieś kupony na nx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...