Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ścinki, opóznione info

Denisior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, który polega na tym, że jak użyje doskoku do przeciwnika np. Łotrem to info o dmg wyskakuje jakoś 1s później lub animacje z opóznieniem, że jak atakuje zwykłymi atakami to przez 1s wygląda jakbym bił pięściami :/ Problem z netem raczej to nie jest bo w innych grach multi mam po 40 pingu. Czy każdy ma taki ścinki czy tylko ja? Na filmiku Rocka o Neverwinter jak patrzyłem to on ma wszystko idealnie, ale chyba nie ma się co dziwić jak on sprzęt z kosmosu :D

Za pomoc like'i :D

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

tez mam podobnie tylko ja mam laga na 5 sekund a gram specialnie w godxinach szczytu na najmniejszych to i tak lagi sa... Dziwne nie wiem jak to ogarnac ale grac sie da jak wejde do miasta scyny sa a jak wejde do miasta na najwyzszych to nie wyjde chyba ze gre relogne a procek mam 4 rdzeniowy po 5.0 grafika 6 gb ramu 8 gb

tylko net z playa 200 kilo na sekunde ale to nie mozliwe zeby lagowało tak przez neta

Bo by cofało a nie klatkowało

68888487823051815750.png

Opublikowano

Po prostu gra ma taką optymalizację.

Nie raz na gorszych komputerach chodzi lepiej niż na tych nowych.

Internet też ma dużo do gadania ;)

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...