Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZEŚĆ!

Mam do was sprawę, a mianowicie chodzi mi o plugin KupVip, który został stworzony dla craftserva.

Ja mam server na Enderchest.pl i tam także jest sms shop. natomiast działający tylko na stronie. A żeby zapobiec problemom pomyślałem, że najlepiej będzie jak ludzie będą mogli kupić vipa komendą, czyli np. /kupvip KOD

Pewien użytkownik tego forum powiedział, abym użył pluginu KupVip, tak też zrobiłem, ale NIC NIE ROZUMIEM z tego pluginu. jak tam się podłączyć do tego sms shopu z enderchesta?

Bardzo was proszę o pomoc z tym pluginem, dzięki i czee <3

Opublikowano

Ten plugin był pisany specjalnie dla użytkowników hostingu mineserv. Nie zadziała ci on z innym hostingiem. Taki plugin na inny hosting musiałbyś napisać albo kupić.

Opublikowano

Macjoker, twoja wypowiedź była poprostu BEZ SENSU.

0 przykładów, ani nic... skoro jest wiele, to powiedz nam jakie.

@Deco

ehh, tak myślałem, ale jakbyś jednak znalazł coś to pisz ;P

A do innych, jak masz jakąś propozycje to pisz, i proszę o nie zamykanie tematu ;)

Opublikowano

Plugin KupVip został stworzony przez użytkownika mineserv.eu działający jednynie na tym hostingu.

Opublikowano

CZEŚĆ!

Mam do was sprawę, a mianowicie chodzi mi o plugin KupVip, który został stworzony dla craftserva.

Ja mam server na Enderchest.pl i tam także jest sms shop. natomiast działający tylko na stronie. A żeby zapobiec problemom pomyślałem, że najlepiej będzie jak ludzie będą mogli kupić vipa komendą, czyli np. /kupvip KOD

Pewien użytkownik tego forum powiedział, abym użył pluginu KupVip, tak też zrobiłem, ale NIC NIE ROZUMIEM z tego pluginu. jak tam się podłączyć do tego sms shopu z enderchesta?

Bardzo was proszę o pomoc z tym pluginem, dzięki i czee <3

Ani dla craftserva ani dla enderchest.pl - jest to plugin dla hostingu http://mineserv.eu . Wiem, bo sam napisałem ten plugin.

nieregulaminowa sygnatura (link zewn.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...