Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8.7

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie a raczej 2 ;D

1.Czy w 8.7 da sie już sprzedać SP

2.Co sądzicie O E-25 tym new prem niszczycielu ? Według mnie bomba zaje fajnie mi się nim gra ;d

Opublikowano

1. Podobno będzie można go odsprzedać za golda już w 0.8.7.

2. Z tego co mi wiadomo, ma zajebistą mobilność jak na TD, dobre camo i fajną szybkostrzelność i celność, ale penetracja kuleje... :/ Moim zdaniem, SU-122-44 jest równie warty uwagi co E-25, ale w sumie... E-25 może być fajny przez tą mobilność. :D

Opublikowano

A tak wo gule to zmienią cos w nim czy raczej nic ? Bo w obecnej wersji jest naprawdę Boski ... To jest 2-ga niemiecka maszynya która mi się Spodobała ;d

Opublikowano

SU-122-44 to bosssski czołg ;D Działo 122mm w tym czołgu tak spami, że szok ; o

Eee a to po jakiego ... Nie na temat itd . Spam jak byk . Tu jest mowa o E-25 a nie o Su ...

Opublikowano

1. Podobno będzie można go odsprzedać za golda już w 0.8.7.

2. Z tego co mi wiadomo, ma zajebistą mobilność jak na TD, dobre camo i fajną szybkostrzelność i celność, ale penetracja kuleje... :/ Moim zdaniem, SU-122-44 jest równie warty uwagi co E-25, ale w sumie... E-25 może być fajny przez tą mobilność. :D

Czytaj dobrze : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...