Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Yogbox 1.6

Crafciarze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , szukam paczuszki modow YOGBOX'a do najnowszego MC 1.6 . Potrzebuje także plików serwerowych . Dacie jakieś linkasy :) ?

PS : ta wersja laucherowa gdzie jest tekkit , yogbox itp. nie działa mi . Mam konto na minecraft.net i podczas sciagania i logowania wywala error.

Więc proszę o normalnego minecrafta ktory ma juz wszystkie mody i aktualizacje i tylko sie przez MinecraftSP.exe odpala .

Opublikowano

YogBoxa nie ma od wersji 1.2.5.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Yogbox nie jest już aktualizowany!

Ale tak na marginesie mogę zdradzić, że robię sobie sam yogboxa na wersje 1.5.2 do własnego użytku :D 94% jak zwykły yogbox

Opublikowano

pogratulować , :) . A w ziązku z tym co napisałem wyżej to zna ktoś coś podobnego do yogboxa ? jakas paczuszke pod 1.6 z modami RPG ?

Opublikowano

aha , sorka nie wiedziałem . A oprócz tekkita , są jeszcze jakieś paczki tego typu modów na 1.6 ?

ale mi chodziło raczej o to wyżej :)

Opublikowano

Poszukaj u Uhek on podobno tworzy paczkę RPG na 1.6.Ew. DNS tech pack[Ale on jest na 1.5.2 zawiera 150 modów]

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...