Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] TELEFON PILNE ! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

poszukuje telefonu do 600zl z duzym ekranem oraz androidem. Bedzie szczegolnie do gier, ale takze do sluchania muzyki i internetu. Fajnie jakby dalo sie go jakos podkrecic, albo cos. : P Daje LIKE!!!!

Opublikowano

Do 600 masz bajery uzywane ;)

Albo HTC Wildfire S. W media expert masz przecene, mozesz znalesc bardzo taniego szajsunga galaxy.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kup sobie samsung galaxy s3/s4 lepszy moim zdaniem s3, bo jest troche mniejszy, bo s4, ledwo w kieszeni się mieści ;)
Tylko problem w tym, że będziesz musiał dopłacić 300zł do s3
Chyba, że kupisz sobie mini to w sam raz.

Opublikowano

ogolnie HTC do dobra firma? nigdy z niej nie korzystalem, a nikt ze znajomych takiego "czegos" nie ma.. Samsung? Ale s2 czy s3?

Nie, mini nie chce, a 300zl doplacic nie moge, nie mam tyle szmalu ;d

Patrzcie:

http://allegro.pl/samsung-galaxy-s3-i3373794177.html

Mam pytanie, bo pisze, ze nie ma sieci, tzn nie odbiera mu. Czy to jest blahostka i oplaca sie za te 500zl do licytacji?

Opublikowano

Witam, do tej kwoty polecam rozejrzeć się za używaną Xperią S, ewentualnie Galaxy S II. Jeżeli natomiast szukasz telefonu wyłącznie nowego rozejrzyj się za Xperią E.

UP)

Posiadam S trójkę, ale nie mam zielonego pojęcia ile to może kosztować. Może zadzwoń do jakiegoś serwisu zajmującego się naprawą telefonów komórkowych i zapytaj. Nie wygląda to na błahostkę, ponieważ telefon jest na gwarancji, a ziomek zamiast go oddać sprzedaje jako uszkodzony, tracąc tym samym na wartości sprzętu.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...