Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kod

Gość xRudy102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy załatwi mi ktoś kod dla nowych graczy koledze chce załatwić bo sprzedał konto i chce nowe mieć za kod na PW wynagrodzę i to bardzo dobrze !

Help wynagrodzę i, to dobrze na PW !

Opublikowano

Szkoda mi takich ludzi jak Ty. Jest opcja szukaj na tym forum, na forum oficjalnym WoT'a gdzie jest temat z kodami, wystarczy poszukać, a nie bezsensownie nabijać posty. Jak sprzedał konto to tamto pewnie zbanowane (handel zakazany) o ile go złapali, a wtedy chyba się dostaje bana na IP (jak źle mówię, to mnie poprawcie).

Opublikowano

Szkoda mi takich ludzi jak Ty. Jest opcja szukaj na tym forum, na forum oficjalnym WoT'a gdzie jest temat z kodami, wystarczy poszukać, a nie bezsensownie nabijać posty. Jak sprzedał konto to tamto pewnie zbanowane (handel zakazany) o ile go złapali, a wtedy chyba się dostaje bana na IP (jak źle mówię, to mnie poprawcie).

Zal mi takich ludzi ja ty co się wpieprzaj w temat i piszę mi tutaj jakieś gówno prosiłem o kod, a nie o kazania fiziolofie Grecki poszedł won !

Opublikowano

Zal mi takich ludzi ja ty co się wpieprzaj w temat i piszę mi tutaj jakieś gówno prosiłem o kod, a nie o kazania fiziolofie Grecki poszedł won !

Już pomijam Twoje chaotyczne pisanie bez znaków interpunkcyjnych. Nie łaska samemu poszukać na forum tym, czy oficjalnym WoT'a tylko musisz spamować nowymi tematami ? Na całym podforum WoT'a na MPC jest ponad 230 tego typu tematów, a inne, dużo ważniejsze, niż jakiś dzieciak co nie umie używać opcji "szukaj". Pozdro 600.

PS. Tu kłamiesz, że chcesz dla kolegi, a już kolejny temat zakładasz na co Golda wydać na swoim nowo założonym koncie... Gdzie się tacy rodzą?

Opublikowano

No mam na swoim nowym koncie i dla kolegi fuck logic ? Ale pytam się na co ty mi tutaj spamujesz ogarnij się wkonću dziecinko

Opublikowano

Ale wy macie problemy, a może go w Polsce nie ma ? ^^

~Close

Kody dostanę na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...