Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] telefon muzyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam taniego bardzo taniego dobrego telefonu muzycznego :) im tańszy tym lepiej ale musi byc dobry

Telefon moze być tez zwykły bo dotykowy juz mam chodzi mi taki do słuchania muzy

Opublikowano

Witam szukam taniego bardzo taniego dobrego telefonu muzycznego :) im tańszy tym lepiej ale mósi byc dobry

*musi

Sony Ericsson WT19i ~ 300-350zł

Opublikowano

SE Live with Walkman. Troche cegiełka, ale do muzyki najlepszy. I ma androida, a z androidem masz ciekawe aplikacje muzyczne.

Z niskiej półki cenowej.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Po co ci muzyczny telefon? Kup sobie mp3 za 100zł np. sansa clip + albo jeśli zależy ci na funkcjach w stylu gierki itp. to bierz iPod Touch bo zakładam, że nie będziesz używać go do dzwonienia skoro już masz jakiś tel. a jeśli z jakichś dziwnych powodów jednak chcesz ten telefon muzyczny który będzie tak czy inaczej o wiele gorszy od dobrej mp3 to polecam SGS i LWW jak inni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...